Kültür Sanat Şimdiki zamanın hikayesi

Şimdiki zamanın hikayesi

26.12.2021 - 07:01 | Son Güncellenme:

.

Şimdiki zamanın hikayesi

BÜNYAMİN AYGÜN  - Çocuklar gibi şendik - İBRAHİM ÖNER

Haberin Devamı

Kışın gelmesiyle ülkenin birçok yeri beyaza büründü. Sessizliği ve huzuru simgelediği kadar eğlenceyi ve tatili de simgeleyen kar en çok gençleri mutlu ediyor. Bembeyaz karlar arasında oynayan gençlere İbrahim Öner’in objektifinden tanıklık ediyoruz.

Bu sabah yağmur var İstanbul’da - CEMAL YURTTAŞ

Kışa girdiğimiz şu günlerde ani bastıran yağmurlarda ıslanmak İstanbul’da yaşamanın bir parçası… Kaçmak, koşmak, saklanmak değil de tadını çıkararak yürümek ayrı bir keyiftir yağmur altında. Fotoğrafta ıslak bakışlarıyla objektife takılan kız çocuğunu görüyoruz.

Şimdiki zamanın hikayesi

Merhaba dünya, biz geldik - NURCAN BAŞER

Yaşam mücadelesine hazırlanan sevimli yavru ördekler, saklandıkları bir saksıdan olan biteni izliyorlar. Meraklı ve ürkek bakışlarıyla birbirlerine sokularak henüz yeni oldukları bu yabancı dünyayı tanımaya çalışıyorlar. Sapsarı renkleri ve anlamlı bakışlarıyla yağlı tabloyu andıran fotoğrafı Nurcan Başer çekti.

Haberin Devamı

Şimdiki zamanın hikayesi

Yine de güler misin benimle - HÜSEYİN ÖZDEMİR

İstanbul’u bu kadar özel kılan özelliklerinden biri şüphesiz ki içindeki eşsiz renkleri… Sokaklarında koşuşan çocukları ve haylaz minik dostları bu tablonun en canlı tonları. Şehir hayatının da vazgeçilmez parçası olan dostumuzla onu rahatsız etmeden poz veren çocukları görülüyor.

Şimdiki zamanın hikayesi

Mutluluk getir 2022 - SAADET KANDUR

Her yılın bitişi yeni bir yılın; yeni maceraların, yeni dostlukların, yeni heyecanların başlaması demek. Yılın sonuna geldiğimiz şu günlerde tüm dünyada sokaklar yeni yıl ruhuyla ışıl ışıl olmaya başladı. Bu durumdan tabii ki en çok çocuklar memnun.

Şimdiki zamanın hikayesi

www.milliyet.com.tr’ye gelenler

Önce çek sonra paylaş!

En güzel anılarınız artık Milliyet.com.tr’de. Yollayın, sizin de anılarınız yayınlansın!

FOTO yaz 6688’e gönder
Gelen mesaja tıkla l Fotoğrafını yükle

Fotoğraf Servisi Müdürü Bünyamin Aygün’ün seçtiği fotoğraflarınız Milliyet Pazar, Milliyet.com.tr ve Milliyet Express uygulamasında yayınlansın...

Şimdiki zamanın hikayesi

Milliyet Sizden Gelenler fotoğraf paylaşım servisi ücretli bir hizmet olup tüm GSM operatörleri için her gönderilen mesaj başına tüm vergiler dahil 3,6 TL ücretlendirilmektedir.