Kültür Sanat Şimdiki Zamanın Hikayesi

Şimdiki Zamanın Hikayesi

23.01.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Şimdiki Zamanın Hikayesi

BÜNYAMİN AYGÜN - Üç gerdanlık aynı karede - CEM TEKKEŞİNOĞLU

Haberin Devamı

İki kıta, bir şehir, üç köprü aynı karede buluşuyor. Güneşin batmasıyla karanlığın çöktüğü şehirde, “Gün bitiyor” dediğiniz anda aslında yeniden aydınlanıyor İstanbul… Boğazın üç gerdanlığı, iki kıtayı birbirine bağlayan köprülerin renkli ışıkları ve şehrin hiç bitmeyen teleşı bir an olsun karanlığa izin vermiyor.

Romantik Köln - İSKENDER KARPUZ

Yağmurlu ve sisli havalarda yapılacak en güzel aktivitelerden biri de sessizliğe bürünen şehirde sakin bir yürüyüşe çıkmak; Hele de Köln gibi tarihi bir kentteyseniz sisin de yağmurun da daha bir anlamı olduğuna İskender Karpuz’un kadrajından tanık oluyoruz.

Şimdiki Zamanın Hikayesi

Pozcu papağan - SAADET KANDUR

Rengârenk tüyleri ve meraklı bakışlarıyla sahilde bile karşınıza çıkabilecek konuşan kuşlar size bir adım kadar yakın durabilir. Saadet Kandur’un Maldivler’de fotoğraflanan meraklı papağan kameraya tüm hünerlerini sergiliyor.

Haberin Devamı

Şimdiki Zamanın Hikayesi

Özlenen kar - İBRAHİM ÖNER

İstanbul’da birkaç saatlik yağan kar ancak çatıların üzerini örtmeye yetse de bir telaş indi şehre. Renkli binaların karla kaplanmış çatıları özellikle fotoğrafçılar için değişik kompozisyonlar oluşturdu. Kartpostallık bu fotoğrafı okuyucumuz İbrahim Öner çekti.

Şimdiki Zamanın Hikayesi

Kedi ve çocuk AMİNE ÖNCÜL

Yavru bir kedi ve küçük bir kız çocuğunun bakışlarından daha sevimli ne olabilir ki? Amine Öncül’ün fotoğrafında, adeta birbirine sarılmış iki dostun içinde beslediği masumiyet yansımış objektife.

Şimdiki Zamanın Hikayesi

www.milliyet.com.tr’ye gelenler

Önce çek sonra paylaş!

En güzel anılarınız artık Milliyet.com.tr’de. Yollayın, sizin de anılarınız yayınlansın!

FOTO yaz 6688’e gönder
Gelen mesaja tıkla l Fotoğrafını yükle

Fotoğraf Servisi Müdürü Bünyamin Aygün’ün seçtiği fotoğraflarınız Milliyet Pazar, Milliyet.com.tr ve Milliyet Express uygulamasında yayınlansın...

Şimdiki Zamanın Hikayesi

Milliyet Sizden Gelenler fotoğraf paylaşım servisi ücretli bir hizmet olup tüm GSM operatörleri için her gönderilen mesaj başına tüm vergiler dahil 3,6 TL ücretlendirilmektedir.