Kültür Sanat Şimdiki zamanın hikayesi

Şimdiki zamanın hikayesi

26.06.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Şimdiki zamanın hikayesi

BÜNYAMİN AYGÜN

Haberin Devamı

Kara dumanlar - CAN EROK - Marmaris’te çıkan ve günlerdir süren yangın şüphesiz tüm ülkenin kâbusu oldu. Olayla ilgili bir kişi gözaltına alınsa da yok olanları yerine koymak imkânsız. Görünen o ki, yeşilin ve mavinin sonsuz tonlarına sahip Marmaris, kara dumanlar gölgesinde bu yıl da yangınla mücadele verecek.

İnatçı keçiler - İDRİS DEĞİŞGEÇ

En sarp kayalarda ve en dik tepelerde oyun oynayan keçiler, kusursuz dengeleriyle şaşırtıyor. Asil duruşları ve inatçılıklarıyla da bilinen sevimli keçiler daima bir tepenin zirvesinden bir diğerine tırmanıyorlar. Fotoğraf geçtiğimiz günlerde Foton Derneği tarafından düzenlenen 1. Van Foto Maratonu’nda Yaban Hayatı kategorisinde üçüncülük ödülüne layık görüldü.

Haberin Devamı

Şimdiki zamanın hikayesi

Kırmızı şafak tapınağı - OZAN ARAS

Tay dilinde “Şafak tapınağı” anlamına gelen Wat Arun, adını Yükselen Güneş’in kırmızımsı parlaklığı olan Hindu tanrısı Aruna’dan alıyor. Uzun ve dik merdivenlerin sonunda ulaşılan bu özel tapınak, milyonlarca renkli kesme işlemeli çini porselenden yapılmış çok özel bir mimariye sahip. Her yıl Tayland’a gelen binlerce turistin büyük ilgiyle ziyaret ettiği tapınağı Ozan Aras fotoğrafladı.

Şimdiki zamanın hikayesi

Huzurun yansıması - BANU NAZİKCAN

Şehrin kaosundan uzak sakin ve huzurlu bir yürüyüş kime iyi gelmez ki? Maltepe sahilinde denizin ve gökyüzünün onlarca tonunun ahenk içinde dans ettiği bu huzur dolu karede bisikletiyle anın tadını çıkaran bir kişi… Tablo gibi o anı kadraja alan ise Banu Nazikcan…

Şimdiki zamanın hikayesi

Asaletli kule - İSMAİL TÜLÜ

Kızıl gökyüzünün aydınlattığı şehirde tarih ve doğa ahenk içinde. Renklerin arasında tüm asaletiyle duran Kız Kulesi’nin ihtişamını okuyucumuz İsmail Tülü paylaştı.

Şimdiki zamanın hikayesi

www.milliyet.com.tr’ye gelenler

Önce çek sonra paylaş!

En güzel anılarınız artık Milliyet.com.tr’de. Yollayın, sizin de anılarınız yayınlansın!

FOTO yaz 6688’e gönder
Gelen mesaja tıkla l Fotoğrafını yükle

Şimdiki zamanın hikayesi

Fotoğraf Servisi Müdürü Bünyamin Aygün’ün seçtiği fotoğraflarınız Milliyet Pazar, Milliyet.com.tr ve Milliyet Express uygulamasında yayınlansın...

Milliyet Sizden Gelenler fotoğraf paylaşım servisi ücretli bir hizmet olup tüm GSM operatörleri için her gönderilen mesaj başına tüm vergiler dahil 3,6 TL ücretlendirilmektedir.