Kültür Sanat Tiyatro coşkusu Bergama’da

Tiyatro coşkusu Bergama’da

01.08.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Sürdürülebilir, paylaşan ve dönüşen bir festival olma hayaliyle 11-13 Ağustos tarihlerinde dördüncü kez gerçekleştirilecek Bergama Tiyatro Festivali’nin programı belli oldu.

Tiyatro coşkusu Bergama’da

KÜLTÜR SANAT SERVİSİ - Tiyatro sahnesinin öne çıkan örnekleriyle birlikte yerli ve uluslararası 12 performansın yanı sıra farklı yaşlardaki katılımcılara yönelik festival özel içerikleri, disiplinlerarası atölye çalışmaları, paneller ve yürüyüşlerden oluşan çok yönlü festival programı sanatseverlerle buluşacak. Bergama’nın tarihi ve özel mekanları Asklepion Antik Tiyatro; Emre Arolat imzalı kültür merkezi BerKM; Odeon Pergamon; yapımı 1936’da tamamlanan Bergama Müzesi ve Akropol başta olmak üzere 12 farklı mekânda hayat bulacak olan festival, üç güne yayılan programı boyunca hem ücretli hem de ücretsiz etkinlikleriyle her yaştan sanatsevere kapılarını açacak.

Haberin Devamı

Programda “Deli Bayramı”, “Afet&Diana”, Symphony Of A Missing Room”, “On İkinci Ev”, “Lear Mutfakta”, Kral Übü”, “Tek Kullanımlık Hikâye”, “Parkta Güzel Bir Gün”, “Naif Bey ve Yaveri”, çocuk oyunları “Pırt” ile afet bölgesinde ve diğer illerde depremden etkilenen çocuklar için hayata geçirilen “Ponçi, Posti, Dosti ve Pappi” yer alacak.