Kültür Sanat ´Yaşamak Güzel Şey´ diyorsan bu film tam senlik

´Yaşamak Güzel Şey´ diyorsan bu film tam senlik

02.02.2017 - 10:39 | Son Güncellenme:

Müfit Can Saçıntı’nın yeni projesi olan ´Yaşamak Güzel Şey´ isimli filminin ilk fragmanı yayınlandı. Duygusal komedi filmi olan ´Yaşamak Güzel Şey´ filminin fragmanı sevenleriyle buluştu. Müfit Can Saçıntı ´Yaşamak Güzel Şey´ filminin hem yönetmen ve senaristliğini yaparken hem de filmin başrolünde yer alıyor…

´Yaşamak Güzel Şey´ diyorsan bu film tam senlik

Yılın en duygusal komedisi ´Yaşamak Güzel Şey´ filminin ilk fragmanı sinemaseverlerle buluştu. Müfit Can Saçıntı ´Mandıra Filozofu´ ve ´Mandıra Filozofu: İstanbul´ filminden sonra yepyeni bir film ´Yaşamak Güzel Şey´ ile sevenleriyle buluşacak.

Haberin Devamı

Yaşamak Güzel Şey filminde ele alınan konu ise şu şekilde: Sıradan bir adam acı gerçekleri öğrenince, sıra dışı bir kahramana dönüşür. Hayatı sorgulayıp yaşamın gerçek güzelliklerini keşfetmeye başlar…

2017 yılının merak edilen filmlerinde yerini alan ´Yaşamak Güzel Şey´ filminin yönetmenliğini Müfit Can Saçıntı yaparken senaryoda kendisine ait.

´Yaşamak Güzel Şey´ diyorsan bu film tam senlik

Yaşamak Güzel Şey filminin oyuncu kadrosunda ise, Müfit Can Saçıntı, Yasemin Çonka, Zihni Göktay, Ayşegül Atik, Günay Karacaoğlu, Reha Özcan, Renan Bilek, Onur Dilber, Merve Hazer, Bahar Süer, Fulden Akyürek, Nihan Tarhan, Nihan Taşyürek, Ali Çoban ve Fatih Koyunoğlu gibi isimler rol alıyor.

Film 2017 yılının Nisan ayında sinema salonlarındaki yerini alacak.

Haberin Devamı

İşte ´Yaşamak Güzel Şey´ filminin ilk fragmanı…