Kültür Sanat Yüzyüzeyken Konuşuruz konserinde Mabel Matiz sürprizi

Yüzyüzeyken Konuşuruz konserinde Mabel Matiz sürprizi

08.10.2021 - 09:53 | Son Güncellenme:

Atlantis Yapım, Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde sonbahar sezonunu muhteşem konserlerle kutlamaya devam ediyor. 30 Eylül'de başlayan konser serisinde Yüzyüzeyken Konuşuruz dün akşam Harbiye'de hayranlarıyla şarkılarını hep bir ağızdan söyledi.

Yüzyüzeyken Konuşuruz konserinde Mabel Matiz sürprizi

Biletleri günler öncesinde tükenen alternatif popun Türkiye'deki en güçlü temsilcilerinden Yüzyüzeyken Konuşuruz; gitar ve vokalde Kaan Boşnak, elektrik gitarda Engin Sevik, klavyede Baran Ökmen, bas gitarda Can Tunaboylu ve davulda Can Kalyoncu’dan oluşan kadrosuyla, Harbiye sahnesinde şarkıları ile hayranlarını mest ettiler.

Haberin Devamı

‘Ne Farkeder’, ‘Boş Gemiler’, ‘Dinle Beni Bi’, ‘Bodrum’, ‘Ateş Edecek Misin’, “Ölsem Yeridir” ve son çıkardıkları parçaları ‘Son Gelişim’ ile hem unutulmaz müzik ziyafeti sundular  hem de havanın soğumasına rağmen 3 saate yakın kendilerini yalnız bırakmayan sevenlerinin içini ısıttılar.

 

Mabel Matiz sürprizi

Son dönemde verdikleri konserlerde büyük kalabalıklarla kucaklaşan Yüzyüzeyken Konuşuruz, seyircisinin her şarkıda eşlik ettiği Harbiye konserinde sürpriz yaptı. Grubun solisti Kaan Boşnak sahneye yakın arkadaşı Mabel Matiz’i davet etti. ‘Öyle Kolaysa’ şarkısını söyleyen Mabel Matiz seyircilerden büyük alkış aldı.

 

Gecenin açılışını Hedonutopia yaptı

Yerli alternatif sahnenin heyecan verici gruplarından Hedonutopia, kariyerlerinin ilk Harbiye Açıkhava konseri için dün gece Yüzyüzeyken Sahne’sindeydi. Çok güzel konserler seyrettikleri bu sahneye bu kez konser vermek için çıkmanın heyecanını yaşadıklarını dile getiren grup, dijitalde ilgiyle dinlenen "Kördüğüm", "Sev Beni", "Harika", "Çöl", "Bil ki", "Maymun Kral" gibi şarkılarıyla gecenin açılışını yaptı. Konserin sürprizi ise; Hedonutopia'nın Kasım'da çıkacak olan 6. albümleri "Nergist"in ilk teklisi "Bi Sen Değil"i ilk kez Harbiye konserinde canlı olarak söylemeleri oldu.

Haberin Devamı

Atlantis Yapım, Türkiye’nin dev sanatçılarını efsane bir organizasyon ile Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde seyirci ile buluşturmaya devam ediyor. 8 Ekim (yarın) Berkay ve 9 Ekim tarihinde de Athena Harbiye Açıkhava Sahnesi'nin yeni konukları olacak.