Gündem KYK tanıtım günleri başladı

KYK tanıtım günleri başladı

16.08.2017 - 16:15 | Son Güncellenme:

Yüksek Öğrenim Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) tanıtım günlerine start verildi. Ülke genelinde il il kurulan KYK tanıtım günleri için kurulan standlarda öğrenci ve ailelerine kapsamlı bilgi veriliyor. KYK tanıtım günleri uygulaması kapsamında ayrıca üniversiteyi yeni kazanan öğrenci ve ailelerine yurt başvurularına ilişkin bilgilendir yapılıyor.

KYK tanıtım günleri başladı

KYK tanıtım günleri ülke genelinde il bazında başladı. Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan yapılan hazırlıkların tamamlandığı açıklamasının ardından KYK tanıtım günleri üniversiteyi yeni kazanan öğrenci ve ailelerini bilgilendirmek amacıyla başladı. İşte KYK tanıtım günleri uygulamasının kapsamı...

Haberin Devamı

KYK TANITIM GÜNLERİ

Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde yer alan Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu her ilde üniversite ve otogarlara kurduğu tanıtım stantlarında üniversiteyi yeni kazanan ve kayda gelen öğrenci ve aileleri bilgilendiriyor.

Yükseköğrenim öğrencilerinin barınma, burs ve kredi ihtiyaçlarını karşılayan Kredi ve Yurtlar Kurumu, her ilde üniversite ve otogarlara kurduğu tanıtım stantlarında üniversiteyi yeni kazanan ve kayda gelen öğrenci ve aileleri bilgilendiriyor.

Öğrencilere ve ailelerle yakından ilgilenerek yurtlar hakkında detaylı bilgiler veren yurt personelleri, yurt başvurularının nasıl yapılacağı, yurtlarda öğrencilere sunulan imkânlar hakkında bilgi vererek öğrencilerin ve ailelerinin kafasındaki soru işaretlerinin ortadan kalkmasını sağlıyor.

Öğrencilere ve ailelere yöresel ikramlarında sunulduğu stantlarda kurumun tanıtılmasına yönelik faaliyetler, akademik takvim başlayıncaya kadar devam edecek.