Ege Manisaspor’a prim dopingi

Manisaspor’a prim dopingi

08.02.2018 - 00:54 | Son Güncellenme:

Manisaspor’da Boluspor deplasmanı öncesi yüzler gülüyor. Kulübün eski yöneticilerinden Mehmet Mustafa Güres, Gaziantep zaferi sonrası siyah beyazlı takıma 25 bin TL prim desteğinde bulundu.

Manisaspor’a prim dopingi

Genç işadamları Cemil Meriç ve Berkan Cidani ise antrenman ziyareti yaparak futbolculara baklava ikram etti. Teknik Direktör Taner Taşkın, sıkıntılı süreçte kendilerine destek verenleri görmekten mutluluk duyduklarını belirtti, “Bu zorlu günlerde yanımızda olan tüm Manisa sevdalılarına bir kez daha teşekkür ederiz” dedi.

Haberin Devamı

Manisaspor’da ilk tarihi 11 Şubat Pazar günü olarak belirlenen Olağanüstü Kongre öncesinde Yunus Emre Şahin başkan adaylığını resmen açıklarken Emre Hasgör’den de adaylık açıklaması bekleniyor. Taraftarın çok istediği bir isim olan Hasgör’ün bir takım görüşmeler yaparak yönetimini oluşturmaya çalıştığı öğrenildi.

Biz daha düşmedik!

Gaziantepspor galibiyeti ile moral depoladıklarını belirten Tamer Taşkın, şöyle konuştu: “Son Gaziantep galibiyeti oyunculara moral verdi. Önümüzde Boluspor maçı var. Daha istekli daha moralli bir Manisaspor olacak. Şuan da ligte herkes bizi düşmüş gibi görüyor ama biz düşmediğimizi görüyoruz. Biz son maça, son düzlüğe kadar kurtuluş mücadelesini vereceğiz.”