Teknoloji Mart Ayında Çıkacak 10 Oyun

Mart Ayında Çıkacak 10 Oyun

03.03.2016 - 14:46 | Son Güncellenme:

Her ay bir çok oyun piyasaya sürülüyor. Çoğu zaman takip etmesi gerçekten zor olabiliyor. Bu ay piyasaya çıkacak oyunları sizin için derledik.

Mart Ayında Çıkacak 10 Oyun

Mart ayında çıkacak olan ve bilmeniz gerektiğini düşündüğümüz oyun listesi;

Haberin Devamı
Mortal Kombat XL

Bir çok yeni karakter ve yeni çevrenin eklendiği bu yeni oyunun Xbok One ve PlayStation 4 platformları için çıkış tarihi 1 Mart olarak belirlendi ve fiyatı ise 60 $.

Heavy Rain

Oyunda hiçbir şey göründüğü gibi değil. Oyunun sizden beklediklerinin yerine kendi hamlelerinizle hikayeye yön verebiliyorsunuz ancak adımlarınızı dikkatli atmanızda fayda var. Çıkış tarihi 1 Mart olarak belirlenen oyun PlayStation 4 ile oynanabilecek.

Screencheat

Bu oyunda karakterleriniz rakip tarafından görünmüyor. Bölünen oyun ekranında birbirinizi gözetleyerek rakibinizin yerini tahmin ederek oynuyorsunuz. Oldukça keyifli görünen bu oyunun Xbox One ve PLayStation 4 platformları için çıkış tarihi de 1 Mart olarak belirlenmiş.

The Legend of Zelda: Twilight Princess HD

Oyunda yeni bir zindan ve bir çok yeni özellik bulunuyor. Onun dışında yıllar önce çıkan oyunuyla aynı mantıkta ilerliyor. Henüz oynamadıysanız denemeye değer olduğu söylenebilir. Wii U platformu için hazırlanan bu oyunun çıkış tarihi 4 Mart.

Haberin Devamı
The Division

Popüler bir FPS olan “Destiny” oyununun modern zamanlarda New York şehrinde uzaylıların arasında geçtiğini düşünün. Sihirli güçler yerine ise bulduğunuz basit objeleriniz var. Ubisoft’un bu yeni oyunu 8 Mart tarihinde Xbox One, PlayStation 4 ve PC için çıkacak.

Hitman

Ajan 47’yi artık tanımayanımız yok. Bölüm bölüm ilerleyen yeni oyun 15 $ fiyatıyla birkaç görev içeriyor. Sonrasında bölümleri satın alarak ilerleyebiliyorsunuz. Xbox One, PlaySyayion 4 ve PC için çıkacak oyunun tarihi ise 11 Mart.

Pokken Tournament

Oyun pokemon karakterleriyle hazırlanmış keyifli görünen bir dövüş turnuvası. Yalnızca Wii U için hazırlanan oyunun çıkış tarihi ise 18 Mart.

Hyrule Warriors: Legends

Oyunda alışılmış Legend of Zelda tarzı dışında farklı karakterlerlerin kendine has dövüş stillerini kullanabiliyorsunuz ve bu aslında düşmanlarınızı yenmek için oldukça önemli bir detay. Nintendo 3DS üzerinden oynanacak oyun 25 Mart tarihinde piyasaya çıkacak.

Adrift

Oyun uzaydaki şartlara rağmen hayatta kalmaya çalışan bayan astronotun hikayesini konu alıyor. Uzaylılar ya da canavarlarla değil, uzayın kendisiyle mücadele ediyorsunuz. Aynı zamanda oyun PC üzerinden Oculus Rift VR ile oynanıyor, tabi cesaretiniz varsa.. Çıkış tarihi ise 28 Mart.

Haberin Devamı
Oculus Rift VR ise 28 Mart tarihinde satışa çıkacak. MLB The Show 16

Beyzbol sevenler buraya. Devamlılığı olan tek beyzbol oyunu olan MLB The Show, PS3 ve PS4 için 29 Mart tarihinde piyasaya çıkacak.