Gündem MasterGames coşkusu

MasterGames coşkusu

11.05.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

İş dünyası ve üniversite mezunlarını farklı spor dalındaki yarışlarla bir araya getiren MasterGames, 4’üncü yılında da eğlence ve mücadele dolu turnuvalara imza attı

MasterGames coşkusu

İstanbul Teknik Üniversite’sinin ev sahipliği yaptığı MasterGames 30 Nisan-7 Mayıs 2017 tarihleri arasında düzenlenen etkinliklerle, üniversite mezunlarının kendi okullarının mezun dernekleriyle iletişim kurmasını ve eski okul arkadaşlarının biraraya gelerek keyifli zaman geçirmesini sağladı. Boğaziçi Üniversitesi, İTÜ, ODTÜ, Bilkent Üniversitesi, Bilgi Üniversitesi, Işık Üniversitesi, Yeditepe Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, Galatasaray Üniversitesi, Koç Üniversitesi gibi Türkiye’nin önde gelen 20 üniversitesinden 700’den fazla mezunun katıldığı turnuvada, 12 farklı dalda yarışlar yapıldı.

Haberin Devamı

70’lik yarışmacılar da katıldı

Marmara üniversitesi mezunları 200’ü aşan sporcu ile ilk kez katıldıkları MasterGames’e rekor bir katılım gerçekleştirdi. Etkinliğe ev sahipliği yapan İstanbul Teknik Üniversitesi de en fazla katılım sağlayan ikinci üniversite oldu.

Bilgi Üniversitesi Santral İstanbul Kampüsü’nde bu yıl ilk defa yapılan kürek yarışmaları şenlik havasında gerçekleşirken 70 yaşının üzerinde yarışmacıların katıldığı yüzme yarışlarında da renkli ve keyifli anlar yaşandı. Etkinlik, İstanbul Teknik Üniversitesi öğretim üyelerinden Derya Kocabaş liderliğindeki İTÜ mezunlarının verdiği rock konseriyle son buldu. Dördüncü yılında 20 üniversiteye ulaştıklarını belirten MasterGames Organizasyon Komitesi Başkanı Tijen Mergen, tüm üniversiteleri organizasyona dahil etmeyi amaçladıklarını söyledi.

Yazarlar