Teknoloji Meizu, Büyük Bir Sürpriz Yaptı

Meizu, Büyük Bir Sürpriz Yaptı

17.05.2016 - 11:17 | Son Güncellenme:

Bu zamana dek geliştirdiği akıllı telefonları ile büyük bir sükse yapmış olan Meizu, bu kez sanal gerçeklik pazarına girmeye hazırlanıyor…

Meizu, Büyük Bir Sürpriz Yaptı

Çin merkezli firmalardan biri olan ve son yıllarda ürettiği ürünleri ile beraber dikkat çeken Meizu, bilindiği üzere özellikle akıllı telefon sektöründe epey başarılı olmaya başladı. Üstün özellikleri düşük fiyat politikası ile buluşturan ve bu sayede kullanıcıların gönüllerinde taht kuran şirket, şimdilerde ise son zamanların en popüler alanı olan sanal gerçeklik pazarına giriş yapmaya hazırlanıyor. Rekabet açısından oldukça heyecan verici olan bu gelişme, aynı zamanda firmanın uyguladığı düşük fiyat uygulaması sayesinde de epey dikkat çekiyor diyebiliriz.

Haberin Devamı
Sanal Gerçeklik Gözlüğü Yolda

Bizzat Meizu tarafından açılan yeni iş ilanı, firmanın sanal gerçeklik konusuna ağırlık vereceğini kanıtlar nitelikte. Zira bu alanda deneyimli ve genç çalışanlar arayan şirket, yakın gelecekte hayatımıza girecek olan ürünler adına uzman kişiler arıyor. Daha önce bu alana yönelebileceği ile ilgili dedikodulara sahne olan firma, bu iş ilanından sonra ise neredeyse duruma kesinlik kattı diyebiliriz. Tabi gelecek olan resmi duyuruyu beklemekte fayda var. Eğer konu ile ilgili yeni bir gelişme yaşanır ise haber etmiş olacağız, bizi takip etmeye devam edin.

Yeni teknoloji gelişmelerini sitemiz üzerinden takip edebileceğiniz gibi YouTube kanalımıza üzerinden de takip edebilirsiniz. Abone olmak için tıklayın.