Gündem Melike İpek Yalova kimdir?

Melike İpek Yalova kimdir?

24.01.2019 - 11:52 | Son Güncellenme:

Melike İpek Yalova, Bir Zamanlar Çukurova dizisinin kadrosuna dahil oldu. Dün akşam ekrana gelen 17. bölümde Ala karakterine hayat veren Melike İpek Yalova, ilk TV deneyimine 2011 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinde hayat verdiği Isabella Fortuna karakteri ile adım attı. Peki Melike İpek Yalova kimdir?

Melike İpek Yalova kimdir

Melike İpek Yalova, duru güzelliği ve kendine has tarzı ile izleyenlerin büyük beğenisini kazanmaya devam ediyor. Güzel oyuncu ilk olarak 2011 yılından Muhteşem Yüzyıl dizisinde Isabella Fortuna karakteri ile TV ekranlarında izleyici ile buluşmaya başladı. Sonrasında Karadayı adlı dizide Ayten karakterine hayat veren Melike İpek Yalova 3 yıl süren dizi ile iyice popülerliğini arttırdı.

Haberin Devamı

Son olarak ATV ekranında reyting rekorları kıran Bir Zamanlar Çukurova adlı dizide Ala karakterine hayat verecek olan Melike İpek Yalova'nın ilk bölüm ile nasıl tepkiler alacak büyük merak konusu...

MELİKE İPEK YALOVA KİMDİR?

Melike İpek Yalova (d. 29 Nisan 1984, İstanbul) Türk oyuncu. Eski Devlet Bakanı Yüksel Yalova'nın kızıdır.

Hayatı

Bilkent Uluslararası İlişkiler Bölümü’nün ardından Roma La Sapienza Üniversitesi’nde Uluslararası Politikalar ve Kriz Yönetimi’ eğitimi alan Yalova, Muhteşem Yüzyıl dizisinde Kastilya Prensesi Isabella olarak oyunculuk yaptı. Oyunculuk kariyerini Karadayı dizisi ile sürdüren Melike İpek Yalova ATV ekranında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin kadrosuna 17. bölüm itibariyle dahil oluyor.

Haberin Devamı

FİLMOGRAFİ

2011- Muhteşem Yüzyıl (Isabella Fortuna)
2012-2015 Karadayı (Ayten)
2018 İnsanlık Suçu (Cevher Akışık)
2018- Bir Zamanlar Çukurova