Gündem MHRS Alo 182 Hastane Randevu Alma ve Online MHRS Hastane Randevu Sistemi

MHRS Alo 182 Hastane Randevu Alma ve Online MHRS Hastane Randevu Sistemi

30.05.2015 - 10:36 | Son Güncellenme:

MHRS’ye üye olarak onlineolarak ya da ALO 182 hattı ile hastane randevunuzu hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. MHRS hastane randevu ile online randevu almak ve MHRS hastane randevu sistemine üyelik işlemleri hakkında detaylı bilgi için haberimizi inceleyebilirsiniz.

MHRS Alo 182 Hastane Randevu Alma ve Online MHRS Hastane Randevu Sistemi

Sağlık Bakanlığı’nın online hizmetleri aracılığı ile artık son derece pratik ve kolay bir şekilde vatandaşın internet üzerinden online hastane randevularını alabilmeleri sağlanıyor. Özellikle de dijital platform üzerinde yer alan MHRS hastane randevu sistemini kullanan vatandaşlar artık yaşamın her alanında olduğu gibi hastane randevularında da internetin avantajlarından en etkin şekilde yararlanabilme imkanına sahip olunabiliyor. Bu sebep ile de günümüz modern çağında son derece yoğun ve sık bir şekilde vatandaş tarafından kullanılan Merkezi Hastane Randevu Sistemi vatandaşın hastane randevularını kolay bir şekilde alabilmelerine yardımcı oluyor.

Haberin Devamı

MHRS RANDEVU İÇİN TIKLAYINIZ!

Sağlık Bakanlığı’nın dijital platform üzerinde yer alan bu online sağlık hizmeti sayesinde vatandaş artık hastaneye sabahın ilk ışıkları ile giderek, uzun saatler sürebilecek sıra bekleme çilesi ile hasta halleriyle uğraşmak zorunda kalmıyor. Bu sebep ile de günümüz modern çağında son derece yoğun ve sık bir şekilde kullanılmakta olan MHRS hastane randevu sistemi sadece internet platformunda değil aynı zamanda da MHRS ALO 182 ve akıllı cihazlara özel olarak geliştirilen MHRS uygulaması ile de kullanılabiliyor. Vatandaşın hastane hizmetlerinden daha çağdaş ve daha modern bir altyapı üzerinde yararlanabilmesini sağlayan Sağlık Bakanlığı’nın Merkezi Hastane Randevu Sistemi dijital platform üzerinde mhrs.gov.tr adresinden kullanılabiliyor.

Haberin Devamı

Özellikle de vatandaşlar dijital platform üzerinde kolay bir şekilde erişim sağlayabildikleri MHRS hastane randevu sistemi içerisinde online olarak randevularını alabiliyor. Ancak randevu sisteminde kayıt alınabilmesi ve vatandaşın geçmiş randevu bilgilerinin kayıt altında kalması ve vatandaş tarafından bu kayıtların görüntülenebilmesi için sisteme üye olunması gerekiyor. Vatandaşların MHRS hastane randevu sistemine üyelik işlemleri sırasında ‘T.C. kimlik numarası’, ‘ad’, ‘soyad’, ‘doğum tarihi’, ‘doğum yeri’, ‘cinsiyet’, ‘baba adı’, ‘anne adı’, ‘cep telefonu’, ‘sabit telefonu’ ve ‘e-posta adresi’ bilgilerini girmeleri gerekiyor. Bu bilgileri giren vatandaşlar en son olarak ‘parola’ bilgisini girerek sisteme üye olabiliyor.

Sağlık Bakanlığı’nın MHRS hastane randevu sistemi giriş ekranında ise ‘T.C. kimlik numarası’ ve ‘parola’ bilgisi giriliyor. Böylelikle sisteme giriş yapan vatandaşlar tüm Türkiye’deki kamu hastanelerine online randevu alabilme imkanına sahip olabiliyor. MHRS hastane randevu sistemi içerisinde randevu alımları için vatandaşlar ‘il’, ‘ilçe’, ‘hastane’, ‘semt polikliniği’, ‘klinik’, ‘klinik yeri’ ve ‘hekim’ seçimlerini diledikleri gibi yapabiliyor. Vatandaşlar bu seçimlerini istedikleri gibi gerçekleştirebiliyor. Böylelikle vatandaşların kendi bulundukları ilçedeki hastaneye gitme zorunluluğu ortadan kalktığı gibi vatandaşlar başka kentteki hastanelere randevu bulamama gibi sorunlar ile de karşı karşıya kalmıyor.

Haberin Devamı

Bu durumda günümüz modern çağında oldukça yoğun ve sık bir şekilde MHRS hastane randevu sisteminin vatandaşlar tarafından kullanılmasına neden oluyor. Vatandaşın MHRS içerisinde yaptıkları bu seçimler ile sistem içerisinde var olan en uygun olan herhangi bir seçenek bulunmuyorsa alternatif hastane seçenekleri sunularak vatandaşın randevularını kolaylıkla alabilmeleri sağlanabiliyor.