Gündem MHRS hastane online randevusu nasıl alınır?

MHRS hastane online randevusu nasıl alınır?

24.12.2015 - 22:36 | Son Güncellenme:

MHRS girişinizi yaptıktan sonra hastane randevunuzu birkaç işlem sonunda alabilirsiniz. Böylelikle hastanelerde zaman kaybetmemiş olacak, istediğiniz doktordan randevu alabileceksiniz. Detayları haberimizde.

MHRS hastane online randevusu nasıl alınır

Sağlı Bakanlığı Türkiye’de sağlık hizmetlerinin daha çağdaş ve daha modern koşullara ulaştırılabilmesi amacı ile son yıllarda internet altyapısını son derece aktif biçimde kullanıyor. Özellikle vatandaşın internete son yıllarda çok daha pratik ve çok daha kolay bir şekilde bulunduğu her yerden erişim sağlayabiliyor olması internet üzerinde oluşturulacak dijital sağlık hizmetlerinin vatandaşa önemli kolaylıklar ve avantajlar sağlayacağı kesin bir sonuçtur. Bu yüzden günümüzde Sağlık Bakanlığı kamu hastanelerindeki donanımsal modernizasyonun yanı sıra daha modern sağlık hizmet standartları oluşturacak dijital sağlık hizmetlerine de başladı. Vatandaş artık internete erişim sağlayabildiği her yerden Sağlık Bakanlığı’nın Merkezi Hastane Randevu Sistemi üzerinden hastane randevu alımlarını dakikalar içerisinde gerçekleştirebiliyor.

Haberin Devamı

Lütfen yönlendirildiğiniz sitede kimlik bilgilerinizi paylaşmayınız.

MHRS RANDEVU İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Son yıllarda internete erişim sağlanabilen her yerden artık çok daha pratik ve çok daha kolay bir şekilde Türkiye’deki kamu hastanelerine randevu alabilme imkanının bulunması vatandaşın çok daha modern koşullarda sağlık hizmetleri alabilmesinin önünü açıyor. İnternet üzerinde yer alan ve Sağlık Bakanlığı bünyesinde vatandaşa hizmet veren Merkezi Hastane Randevu Sistemi kapsamında artık Türkiye’deki kamu hastanelerinde randevulu sisteme geçiş yapıldı. Modern ve gelişmiş ülkelerde uzun yıllardır kullanılmakta olan randevu sağlık hizmetleri, vatandaşın son derece modern koşullarda sağlık hizmeti almasını sağlıyor.

Haberin Devamı

Sağlık Bakanlığı’nın dijital platform üzerinde MHRS web randevu portalı ile Türkiye’deki 2. ve 3. kademe kamu hastaneleri ve Ağız ve Diş Sağlığı Merkezlerine randevu alınabiliyor. MHRS web randevu ile Türkiye’deki sağlık sektöründe de aktif olarak kullanılmaya başlanan randevulu sağlık hizmetleri kapsamında vatandaşın elde ettiği en önemli avantajlar ise sıra beklemek zorunda olmaması ve hastanede son derece konforlu koşullarda sağlık hizmetleri alabilmesidir. İnternet üzerinde yer alan Sağlık Bakanlığı’nın Merkezi Hastane Randevu Sistemi ile birlikte Türkiye’deki 2. ve 3. kademe kamu hastanelerine ve Ağız ve Diş Sağlığı Merkezlerine 15 günlük periyotlar içerisinde hastane randevu alabilme imkanı bulunuyor.

İnternet üzerinde yer alan Sağlık Bakanlığı’nın Merkezi Hastane Randevu Sistemi web randevu sistemi üzerinden hastane randevu alımlarının yapılabilmesi için vatandaşın öncelikli olarak bu online sisteme üye olmaları gerekiyor. Dijital platform üzerinde mhrs.gov.tr adresinden erişim sağlanabilen MHRS web randevu sisteminde randevu al sayfasından sisteme giriş ekranına kolay bir şekilde erişim sağlanarak burada yeni üyelik penceresinde 3 aşamalı bilgi girişi ile üyelik işlemleri gerçekleştirilebiliyor. Vatandaş Sağlık Bakanlığı’nın Merkezi Hastane Randevu Sistemi’ne üyelik işlemlerinin ardından 15 günlük periyotta son derece rahat bir şekilde hastane randevu alımlarını yapabiliyor. Özellikle hastane, poliklinik ve en önemlisi de hekim seçim özgürlüğünün bulunması sağlık hizmetlerinde vatandaşa çok daha modern koşulların sunulabilmesine yardımcı oluyor. Vatandaş internet üzerinden aldığı hastane randevuları sayesinde randevu tarih ve saatinde hastaneye giderek, sıra beklemeden muayene olabilme imkanına sahip olabiliyor.