Gündem Hastane randevu (MHRS) hizmetini kullanarak sıra beklemeden muayene olabilirsiniz!

Hastane randevu (MHRS) hizmetini kullanarak sıra beklemeden muayene olabilirsiniz!

28.07.2016 - 12:06 | Son Güncellenme:

Hastane randevu sistemi (MHRS) hayata geçtikten sonra vatandaşlar muayene sırası beklemekten kurtuldu. Çünkü MHRS hastane randevu sistemi ile muayene olacağınız gün ve saati belirleyebiliyorsunuz. MHRS hastane randevu sisteminin nasıl kullanıldığını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Hastane randevu (MHRS) hizmetini kullanarak sıra beklemeden muayene olabilirsiniz

Yaşadığımız hayatımız boyunca vatandaşlar olarak bizler çoğu zaman hastalanır ve de çeşitli sebeplerden dolayı gerekli olan hastane kurumlarına başvurmamız gerekir. Hastaneler gereken bazı işlemleri gerçekleştirdikten sonra vatandaşlar olarak bizler hastanelerde muayene olabilmek için bu işlemleri gerçekleştirmemiz gerekir. Vatandaşlar da bu hastanelere giderek gerekli olan çalışmalar başlatılmasını sağlamıştır. Hastaneler öncelikle devletin en büyük kamuya açık alanıdır. Bu şekilde hastanelerde çocuklar, gençler, yaşlılar ve de diğer tüm insanlar da bu noktada hastanelere gelerek gerekli olan hizmeti sağlayabilirler. Bunun içinde vatandaşlar olarak bizler bu kurumlara zamanı geldiğinde başvurmak zorunda kalırız. Fakat o hasta ve de kötü halimizle bizler bu hastanelerde vakit kaybetmek yerine keşke daha önceden dizlerin bu hastaneden randevu alabilme imkânımız olsa deriz. Ancak bu noktada gerçekleştirilen çeşitli alanlarda ki hizmetlerden bizler farklı şekillerde hizmet alabiliriz.

MHRS RANDEVU İÇİN TIKLAYINIZ!

MHRS LABORATUVAR SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

İnternet sistemi içerisinde bulunan bu hastane randevu sisteminden bizler de gerekli olan hizmetleri kullanabiliriz. Vatandaşlar olarak bizler de bu gerçekleştirilen hizmetlerden yararlanabiliriz. Örneğin artık Sağlık Bakanlığı tarafından verilen bir hizmet olan MHRS hastane randevu sistemi vatandaşlara bu noktada hizmet veren bir sistemdir. Kısa bir şekilde artık bizler daha kolay bir şekilde bu sistemden yararlanabiliriz. Vatandaşların genel olarak sağlamış olduğu bu hizmetlerden biri olan MHRS hastane randevu sistemine giriş yapmak ve de bu şekilde sıra almak artık oldukça kolaydır. MHRS hastane randevu sistemi üzerinden evden sizler kısa bir şekilde bu noktada kolayca randevu alabilirler.

Sizler de internet aracılığı ile online bir şekilde hastane randevusu almak istiyorsanız öncelikle yapmanız gereken işlemlerden biri arama motorunuza ‘MHRS randevu al’ yazmanız gerekir. Açmış olduğunuz ilk sayfada bulunan sağ taraftaki linke tıklayarak karşınıza yeni açılan pencereden ‘üye ol’ kısmını tıklayınız. Bu alanda sizlerden nüfus cüzdanınızda bulunan birkaç bilgiyi sisteme girmeniz istenecektir. Sizler de bu bilgileri gerekli olan alana doğru bir şekilde giriniz. Kendinize at bir şifre belirledikten sonra artık Merkezi Hekim Randevu Sistemine üye olmuş olacaksınız. Bu işlemden sonra artık sizler ilk açılan pencereden ‘üye ol’ değil giriş yap ibaresini tuşlayabilirsiniz. T.C. kimlik numaranız ve de sizlerin kendi belirlemiş olduğunuz şifreniz ile doğrulama kodunu doğru bir şekilde girdikten sonra Merkezi Hekim Randevu Sistemi ana sayfası karşınızda olacaktır. Aynı zamanda bu MHRS hastane randevu sistemine e-Devletten de kolayca giriş sağlayabilirsiniz. Postanelere giderek elde edecek olduğunuz e-Devlet şifresi ile bu resmi online uygulamaların bulunduğu sisteme giriş yapabilir, sizler de bu alandan MHRS hastane randevu sistemine giriş yapabilir bu alandan da hizmet alabilirsiniz. Nereden giriş yaparsanız yapın aynı sayfaya ulaşırsınız. Bu sayfada önce sol sütundaki yerleri doldurmanız gerekir. Hangi ilde olduğunuzu, yaşadığınız ilçe, randevu alacağınız hastane, muayene olmak istediğiniz doktor ve polikliniği seçeneklerden seçmeniz gerekir. Sonrasında kolay bir şekilde sizler de MHRS hastane randevu işleminizi gerçekleştirmiş olursunuz.

Yazarlar