Gündem MHRS hastane randevu sistemi ile dev hizmet!

MHRS hastane randevu sistemi ile dev hizmet!

27.08.2016 - 14:11 | Son Güncellenme:

MHRS hastane randevu sistemi ile vatandaşlar sıra beklemeden muayene olabiliyorlar. MHRS hastane randevu sistemi, Sağlık Bakanlığı tarafından hizmete koyuldu. MHRS hastane randevu sisteminden ayrıca telefon yardımıyla da yararlanabilirsiniz.

MHRS hastane randevu sistemi ile dev hizmet

Devlet hastanelerinde oluşan kalabalık kolay kolay son bulmaz. Her gün düzenli olarak kontrole gelen muayene olmak isteyen vatandaşların kullanmakta olduğu bu işlemler üzerinden bizler de hizmet alabiliriz. Çoğu zaman başvurduğumuz herhangi bir muayene işlemi için vatandaşların kullanımda olduğu bu hizmetlerden bizler de yararlanarak gerekli olan işlemlerimizi yapabiliriz. Hastanelere gelerek işlem yapabilmemiz için bizlerin öncelikle doktordan o gün için randevu alması gerekir. sabahın çok erken saatlerinde hastaneye gitmemiz gerekir. Çünkü daha da geciken saatler olduğunda hastanenin o gün içerisinde sıra vermesi kapanır. Bizler de o hasta halimizle erkenden hastaneye gelerek bu şekilde gerçekleştirilen muayene hizmetinden yararlanırken çeşitli zorluklar çekeriz. İşte bu noktada vatandaşlar adına düzenlenen bazı özel hizmetler vardır.

MHRS RANDEVU İÇİN TIKLAYINIZ!

MHRS LABORATUVAR SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Vatandaşların hızlı bir şekilde kullanıma geçtiği ve de Sağlık Bakanlığı tarafından>Üye olarak MHRS hastane randevu sistemini kullanmak istersek öncelikle bizler arama motoruna bu şekilde MHRS hastane randevu yazalım. Ardından açılan sayfadan bizlerin giriş yapmasını istediği bölümün hemen üzerinde ki bölüme üye ol kısmını tıklayınız. MHRS hastane randevu üyelik işleminizin yapılacağı sayfa karşına gelir. Kimlik bilgilerini bu sistem güvenilir bir şekilde girebilirsiniz. Ardından da sizlerin üye girişi yaparken kullanacak olduğu bir şifre belirleyin belirlenen bu şifre ile beraber artık her seferinde bu şifre ve T.C. kimlik numaranızı kullanacaksınız. Aynı zamanda sizler MHRS hastane randevu sistemine e-Devlet online hizmet sektörünü kullanarak da giriş yapabilirsiniz. İşte bu kolaylık sayesinde bizler de ne zaman istersek kısa bir süre içerisinde gerekli olan tüm işlemlerimizi yapabiliriz. Çünkü sizlerin de bildiği üzere e-Devlet hizmet platformu artık sağlık alnından tutun sosyal alanda kadar pek çok konuda vatandaşlara hizmet vermektedir. Vermiş olduğu bu hizmetleri de bizler dilediğimiz şekilde kullanabiliriz.

T.C. kimlik numaranızın net olarak yazılı olduğu nüfus cüzdanınız ile bir PTT şubesine gidiniz. İlgili olan görevli bir PTT memura e-Devlet şifresi almak istediğinizi belirtiniz. Sonrasında nüfus cüzdanınızı isteyecektir. Bir de bunun yanında işlem ücreti olan 2 TL’yi de görevli memura teslim ettikten sonra e-Devlet şifrenizi alabilirsiniz. Artık bu şifre ile beraber kısa yoldan girişinizi yaparak aynı şekilde MHRS hastane randevu sayfasına giriş yapacaksınız. İl, ilçe, hastane, poliklinik, hekim, randevu saati gibi tüm bu hastane muayene seçimi size aittir. Doktorun uygun olduğu randevu saatler yeşil kutucuk olarak diğer saatler koyu gri olarak gösterilir. Almak istediğiniz randevu saatinin üzerine tıklayarak işlemi onaylamanız yeterli olur. İşte bu kadar kolay bir şekilde artık MHRS hastane randevu sistemini kullanarak kolayca sıra alabilirsiniz.