Gündem MHRS online randevu işlemlerini nereden yapacaksınız?

MHRS online randevu işlemlerini nereden yapacaksınız?

29.11.2015 - 00:54 | Son Güncellenme:

MHRS online hastane randevu alma sistemi demek. Bu sistem üzerinden hastane randevunuzu birkaç dakika içerisinde alır ve hastanede öncelik kazanmış olursunuz. Nasıl randevu alacağınızı haberimizden öğrenebilirsiniz.

MHRS online randevu işlemlerini nereden yapacaksınız

Günümüzün modern teknolojisini aktif şekilde kullanan Sağlık Bakanlığı’nın online merkezi hastane randevu sistemi ile birlikte artık çok daha kolay bir şekilde hastane randevularını kolay bir şekilde alabilme imkanına sahip olunabiliyor. Dijital platform üzerinde yer alan Sağlık Bakanlığı’nın Merkezi Hastane Randevu Sistemi ile birlikte artık Türkiye’de 2. ve 3. kademe kamu hastanelerinde ve Ağız ve Diş Sağlığı Merkezlerinde vatandaşların karşıya kaldıkları sorunların önüne geçilmesini sağlıyor. Özellikle de günümüz modern teknolojisiyle şekillenmekte olan sağlık hizmetleri sayesinde Türkiye’de kamu hastanelerini ve Ağız ve Sağlığı Merkezlerini sağlık hizmetlerinde randevulu sağlık hizmetleri sunulmaya başlandı.

Haberin Devamı

Lütfen yönlendirildiğiniz sitede kimlik bilgilerinizi paylaşmayınız.

MHRS RANDEVU İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Dijital platform üzerinde yer alan Merkezi Hastane Randevu Sistemi yani MHRS hastane randevusu sistemiyle birlikte internete erişim sağlanabilen her yerden son derece pratik ve kolay bir şekilde hastane randevularını alabiliyor. Böylelikle vatandaşlar, artık kamu hastanelerinde vatandaşların karşı karşıya kaldıkları uzun saatler sürebilen sıra bekleme çilesi ve yoğun bürokrasi işlemleri ile uğraşmak zorunda kalmadan hastane randevu alımlarını gerçekleştirebilme imkanına sahip olabiliyor. Vatandaşlar online hastane randevu sistemini cep telefonlarından veya sabit telefonlarından ALO 182’yi arayarak da yararlanabiliyor. Günümüz modern teknolojisi ile birlikte dijital platform üzerinde yer alan MHRS randevu sistemine son derece pratik bir şekilde internete erişim sağlanabilen her yerden ve günün her saatinde mhrs.gov.tr adresinden erişim sağlanabiliyor.

Haberin Devamı

Vatandaşların Sağlık Bakanlığı tarafından dijital platform üzerinde hizmete sunulan Merkezi Hastane Randevu Sistemi üzerinden hastane randevu alımlarını yapabilmeleri için sisteme üye olmaları gerekiyor. Hem randevu alımlarının yapılması, hem de geçmiş randevuların kayıt altına alınarak, detaylı şekilde randevu geçmişi bölümünden görüntülenebilmesi sağlanabiliyor. Dijital platform üzerinde yer alan mhrs.gov.tr adresinden erişim sağlanabilen Merkezi Hastane Randevu Sistemi’nden 15 günlük periyotta en uygun randevu saatlerine kişinin kendi seçtiği kriterlere göre hastane randevu alımlarını gerçekleştirebilme imkanına sahip olabiliyor.

MHRS hastane randevularını mhrs.gov.tr adresinde bulunan ‘randevu al’ ekranından erişim sağlanabilen giriş sayfasında ‘yeni üye’ ekranından üyelik işlemleri gerçekleştirilebiliyor. Vatandaşlar üyelik sayfasında T.C. kimlik numarası, isim, soyisim, doğum tarihi, doğum yeri, anne ve baba adı gibi kimlik bilgileri, cep numarası, sabit numara ve e-posta adresi gibi iletişim bilgileri ve yeni şifre belirleme, güvenlik sorusu oluşturma gibi güvenlik bilgileri ile 3 aşamada birkaç dakika içerisinde üye olabiliyor. Merkezi Hastane Randevu Sistemi online randevu sistemine üye olan vatandaşlar, giriş penceresinde T.C. kimlik numarası ve şifre ile giriş yapılabiliyor. Bu giriş işlemlerinin ardından ‘il’, ‘ilçe’, ‘hastane’, ‘poliklinik yeri’, ‘poliklinik’ ve ‘hekim’ seçimi yaparak, en uygun olan randevu tarih ve saat seçeneklerini alabilmek mümkün. Bu randevu seçenekleri içerisinden en uygun olan tarih ve saate online hastane randevu alımı yapılabiliyor.