Teknoloji Microsoft, Android'de Outlook'a uygulama eklentileri getiriyor

Microsoft, Android'de Outlook'a uygulama eklentileri getiriyor

11.09.2017 - 13:48 | Son Güncellenme:

Microsoft Outlook Android uygulaması bu hafta itibarıyla eklenti desteğine kavuşuyor. Uygulamanın iOS versiyonu söz konusu desteği altı ay önce sunmuştu.

Microsoft, Androidde Outlooka uygulama eklentileri getiriyor

milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Microsoft, altı ay gibi bir sürenin ardından Android için Outlook uygulamasını güncelleyerek eklenti desteğine kavuşturdu.
Outlook Android uygulamasındaki ilk eklenti seçenekleri arasında Evernote, Microsoft Dynamics 365, Microsoft Translator, Nimble, OnePlaceMail, Outlook Customer Manager, Smartsheet ve Trello gibi servisler bulunuyor.

Eklentiler, bir e-postayla etkileşim halindeyken bir simge olarak gösterilecek. Trello gibi bir uygulamada bir proje kartı oluşturmanıza veya Evernote'a e-postaları kırpmanıza izin verecek şekilde tasarlandı. Bunlar Android veya iOS'daki diğer uygulamalara temel uzantılar.

Microsoft, Outlook'un Android ve iOS sürümlerine yavaş yavaş daha fazla katkı sağlamak için bir takım iş ortaklarıyla birlikte çalışıyor. Wrike, JIRA, MeisterTask, Gfycat ve MojiLala gibi seçeneklerin yakında listeye eklenmesi bekleniyor. Gmail hesapları için eklenti desteği de Microsoft’un yakında sunacağı yenilikler arasında yer alıyor.