Teknoloji Microsoft’tan Xbox Kullanıcılarını Sevindiren Haber

Microsoft’tan Xbox Kullanıcılarını Sevindiren Haber

17.05.2016 - 11:12 | Son Güncellenme:

Xbox markası ile beraber oldukça büyük başarılara imza atan Microsoft, yeni kullanıcı adlarının alınması için önemli bir adım atıyor…

Microsoft’tan Xbox Kullanıcılarını Sevindiren Haber

Oyun dünyasına Xbox markası ile büyük bir giriş yapmış olan Microsoft, bu zamana kadar oldukça büyük başarılara imza attı. Bununla beraber her geçen yıl daha fazla büyüyen yapısı ile dikkat çeken yazılım devi, şimdilerde almış olduğu karar ile gündemde. Bilindiği üzere Xbox Live sistemine üye olurken yeni bir kullanıcı adı almak gerekiyor. Milyonlarca kullanıcı bulunduğundan ötürü de istediğimiz kullanıcı adı çoktan alınmış olabiliyor. Kimi zaman kullanılmayan ama yıllar önce alınmış adlar dahi bulunmakta. İşte bu noktada devreye giren firma, kullanılmayan adların tekrardan aktif hale gelmesini sağlayacak.

Haberin Devamı
Geri Dönüşüm Başlıyor

Açıklanan bilgilere göre yarın itibariyle başlayacak olan geri dönüşüm süreci boyunca kullanıcı adınızı yani gamertag bilginizi değiştirmeniz mümkün olacak. Daha önce alınmış ancak kullanılmayan herhangi bir kullanıcı adını da almayı mümkün hale getirecek olan Microsoft, bu fırsatı sadece 24 saat boyunca sunacak. Yani bilginizi değiştirmek istiyorsanız elinizi çabuk tutmanız gerekmekte.

Site Üzerinden Değişiklik Yapılabilecek

Eğer Xbox 360 sahibiyseniz Xbox.com’a ulaşarak buradan değişiklik yapabileceksiniz. Xbox One ve Windows 10 kullanıcıları ise altın üyeliğe sahip ise Xbox uygulaması aracılığıyla eski kullanıcı adlarından herhangi birini alabilecek. Yeni bir gelişme yaşanır ise aktarmış olacağız, bizi takip etmeye devam edin.