Siyaset ‘Millet martta şamarı atacak’

‘Millet martta şamarı atacak’

04.12.2018 - 08:15 | Son Güncellenme:

Bu iktidara milletin güveninin kalmadığını savunan CHP Sözcüsü Öztrak, “Dört ay sonra yapılacak seçimlerde, milletimizin, kendi iradesini hiçe sayan bu kadrolara atacağı şamarın sesi her yerden duyulacaktır” dedi

‘Millet martta şamarı atacak’

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, dün CHP MYK toplantısı devam ederken yaptığı açıklamada özetle şunları kaydetti:

Haberin Devamı

TERAZİYLE OYNAMAMALI: Ergenekon kumpas davasında sona yaklaşılıyor. Savcı mütalaasını yeniden açıkladı. Ergenekon diye bir örgütün varlığını ispat edecek bir delil olmadığını ifade etti. O dönemde kumpas davasının savcısına zırhlı araba tahsis edenlerle, heykelini dikmeye kalkanlara, emperyalistlerin uzun vadeli planlarına çanak tutanlara şimdi sormak gerekiyor: Eserinizden memnun musunuz? Şanlı ordumuzun itibar kaybı, hain darbe sürecine giden süreç ve bugün yaşanan sivil darbe ortamının siyasi failleri ne zaman hesap verecekler? Siyaset, adalet terazisiyle oynamamalı. O gün o ateşe odun taşıyanlar kumpas mağdurlarının ailelerinden bir özrü esirgememeliler.

YEMEDİĞİNİZ KAYMAK KALMADI: AKP Genel Başkanı çıkmış, CHP’li bazı ilçe belediyelerinin olduğu yerlerde, seçmenlerin Türkiye’nin kaymağını yiyenler olduğunu iddia ediyor. İnsaf Sayın Erdoğan. 16 yıldır yandaşlarınızla birlikte bu ülkede yemediğiniz kaymak kalmadı. Ülkenin zenginliklerinin dibini sıyırdınız. Şimdi çıkmış CHP’ye oy veren vatandaşlarımıza kara çalmaya kalkıyorsunuz. Rakamlar ortada, insanların en iyi hizmet aldığı 30 belediyeden 19’u CHP’li. Listenin tamamında CHP’nin ezici bir üstünlüğü var. Biz, belediyeleri de ülkeyi de sizden daha iyi idare ederiz.

Haberin Devamı

MİLLETİMİZ ŞAMAR ATACAK: Oy için her şekli alabilen, bekadan anladıkları tek şey, koltuklarının bekası olan bu siyasi zevata artık milletimizin güveni kalmamıştır. Ülkemizin yeniden büyümeye başlaması, ülkemizin birlik ve beraberliğinin bekası için dört ay sonra yapılacak seçimlerde, milletimizin, kendi iradesini hiçe sayan bu kadrolara atacağı şamarın sesi, her yerden duyulacaktır.

HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK: (CHP’nin İstanbul adayının Ekrem İmamoğlu olabileceği iddiası konusunda) Sayın İmamoğlu gerçekten çok başarılı belediye başkanlarımızdan bir tanesidir. Ama kimin aday olacağına partimizin yetkili kurulları karar verecektir. Bu yetkili kurul da Parti Meclisi’mizdir. (Ankara adaylığında ismi geçen Mansur Yavaş’ın ortak aday olup olmayacağı konusunda) Ben genel başkanımızın sözlerini tekrarlamak istiyorum. Hiç merak etmeyin her şey çok güzel olacak.

Haberin Devamı

HDP İLE GÖRÜŞME YOK: (HDP ile bir görüşme olup olmadığının sorulması üzerine) Hayır yok. Kiminle görüştüğümüz konusunda son derece açık ve şeffafız.