Siyaset Milletin kazandığını harcıyor

Milletin kazandığını harcıyor

27.10.2010 - 03:04 | Son Güncellenme:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na “cumhuriyete sahip çıkma” ve “türban” konularında sert eleştiriler yöneltti

Milletin kazandığını harcıyor

Bahçeli, dün MHP grup toplantısında şu mesajları verdi:
KÜRT MARŞINDA AYAKTAKİ AKP’LİLER: Ankara’da bölücü menşeili bir siyasi partinin kongresinde, Türkçe dışındaki bir başka dilde marş okunmuş ve burada konuk olarak bulunan iktidar partisine mensup milletvekilleri bu marşı ayakta dinleyecek kadar alçalmışlardır. Cumhuriyetimizin yıl dönümünde rezalet ve küstahlık olarak her daim hatırlardan çıkmayacaktır. Kendi ihanetlerine mazeretler arayanlar, ‘ey rakip’ diyerek Türk’e kinlerini kusanlar AKP’nin yanında saf tutmuşlardır.
ŞARK KURNAZI: Her meselede, başı ve sonu belli olmayan bir siyasi yaklaşımla, ‘önce ben yaparım’ diyerek öne çıkan ana muhalefetin, şimdiye kadar temel sorun alanlarına yönelik olarak hiçbir değerli fikir beyan ettiğine şahit olunmamıştır.
KENDİNİ BİLMEZ, SEVİYESİZ: Bu seviyesiz ve başkalarına görev hatırlatan değerlendirme sahibinin, bu ülkede Başbakanlık makamını işgal ediyor olması inanın bana büyük bir talihsizliktir. Başbakan Erdoğan’ın kendisinde ve çevresinde olmayan hoşgörüsüzlüğü ve samimiyetsizliği başkalarına yıkmaya ve ihale etmeye çabalaması da mutlaka geri tepecek ve bu zihniyete Türk kadını en güzel cevabı mutlaka verecektir. Başbakan Erdoğan mirasyedi gibi, önüne geleni satmakta ve milletin kazandığını düşüncesizce harcamaktadır.