Oynatma Listesi
HABERLER

16 Ocak 2020 Milliyet'te Gündem

16 Ocak 2020 Milliyet'te Gündem

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminin ardından yargılandığı davada "ağırlaştırılmış müebbet hapis" cezasına çarptırılan ve istinaf başvurusunda beraat ve tahliyesine karar verilen eski Kara Kuvvetleri Komutanlığı (KKK) Eğitim ve Doktrin Komutanlığı (EDOK) Muhabere ve Muharebe Eğitim Destek Komutanı Korgeneral Metin İyidil gözaltına alındı.

2019’da Türkiye’de 1 milyon 348 bin 729 konut satıldı. Faiz indirimiyle geçen yılki satış grafiğini yakalayan konut piyasası, aralık ayında 202 bin adetle tüm zamanların rekorunu da kırdı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Batı Akdeniz'in doğusu ile Doğu Akdeniz'de rüzgarın, bugün (16 Ocak Perşembe) öğle saatlerinden itibaren kuvvetini artırarak, doğu ve kuzeydoğu yönlerden 6-8 kuvvetinde (saatte 50-75 kilometre) esmesinin beklendiği aktarıldı.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, 9,5 yıl önce manken Aslı Baş'ın (32) turizmci Ahmet Bayer'in (64) villasının terasından düşüp, yaşamını yitirmesiyle ilgili davada karar açıklandı. 9,5 yılda 3 cumhuriyet savcısı ve 3 mahkeme başkanın değiştiği davada mahkeme heyeti, yüklenen suçun sanıklar tarafından işlediğinin sabit olmaması gerekçesiyle Ahmet Bayer, oğulları Hakan Bayer, Volkan Bayer ile Murat Umirov'un beraatlarına karar verdi

Galatasaray, geçen sezon Avrupa’nın 8 önemli ligini şampiyon olarak bitiren takımlar arasında vergi sonrası gelirini en fazla arttıran kulüp oldu.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER