Oynatma Listesi
MAGAZİN

19 Temmuz 2021 Magazin Haberleri Bülteni

19 Temmuz 2021 Magazin Haberleri Bülteni

Meslektaşı Uraz Kaygılaroğlu ile beş yıllık evliliği 2019'da biten oyuncu Melis İşiten, yeni sevgilisi Sergen Deveci ile ilk kez objektiflere yakalandı.

 

Geçtiğimiz günlerde arkadaşlarıyla birlikte Bodrum'a giden ve mavi tura çıkan ünlü oyuncu Gökçe Bahadır, Bodrum Yalıkavak'taki Miya Beach'de görüntülendi. Ünlü oyuncu denizde yaptığı dansıyla dikkatleri üzerinde topladı.

 

Harbiye Açıkhava'da sahneye çıkan Koray Avcı'yı, aşk yaşadığı konuşulan meslektaşı Ebru Keskin yalnız bırakmadı. Ünlü şarkıcının yeni aldığı otomobilinin plakası da dikkatlerden kaçmadı.

 

Oyuncu Müge Boz, 2019 yılında basketbolcu Caner Erdeniz ile evlenmiş, aynı yıl kızları Vina dünyaya gelmişti. İkili, yaz sezonunu kamp tatilinde geçiriyor.Bayram tatili için Çeşme'yi tercih eden Müge Boz, eşi Caner Erdeniz kızlarıyla görüntülendi.

 

Dünyaca ünlü poker oyuncusu Dan Bilzerian, bir yıl önce yazmayı sonlandırdığı otobiyografi kitabı ‘The Setup’ı çıkardığını duyurdu. Müjdeli haberi sosyal medya hesaplarından bir video ile paylaşan Bilzerian, “Kitabımı önden sipariş verebilirsiniz” diye yazdı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER