Oynatma Listesi
MAGAZİN

2 Mayıs 2021 Magazin Haberleri Bülteni

2 Mayıs 2021 Magazin Haberleri Bülteni

Dwayne Johnson, Beverly Park bölgesinde yer alan yeni malikanesi için kesenin ağzını açtı. ABD’li oyuncu, saray yavrusuna 27.8 milyon dolar (yaklaşık 230 milyon TL) ödedi.

 

Selena Gomez’in yeni psikolojik gerilim türündeki film ‘Spiral’de oynayacağı öğrenildi. Deadline’ın haberine göre, yönetmenliğini Petra Collins’in üstleneceği projede, Drake de yapımcı olacak. Film, eski bir sosyal medya influencer’ının sanal hayata bağımlılığı ve bu durumun ona olan etkilerini anlatacak.

 

Megan Fox’un başrolünü Bruce Willis ile paylaştığı yeni filmi ‘Midnight In The Switchgrass’tan ilk fotoğraflar basına verildi. Temmuz ayında yayınlanması beklenen projede FBI ajanlarına hayat veren ikili, kadın cinayetlerini araştırıyor. Randall Emmett’in yönetmen koltuğunda oturduğu yapımda Emilie Hirsch ve Lukas Haas da rol alıyor.

 

Britney Spears’ın babası Jamie Spears, kızının demans (bunama) hastası olduğunu söyledi. Tüm iş anlaşmalarından ve finansal süreçlerinden sorumlu olan babasına birkaç ay önce dava açan ve geçici olarak vasiliğini yapan menajeri Jodi Montgomery’nin kalıcı olmasını isteyen şarkıcı, şimdi de hasta olmakla suçlandı.

 

Lily Allen, önceki gün New York’ta spora giderken görüntülendi. Antrenörüyle buluşup salona geçen 35 yaşındaki şarkıcı, çıkışta boks eldivenleriyle dikkat çekti. Bağımlılıklarından kurtulduktan sonra hayatında temiz bir sayfa açan Allen, bir süredir sağlıklı yaşam tarzıyla öne çıkıyor.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER