Oynatma Listesi
HABERLER

20 Eylül 2020 Günün Özeti Milliyet'te

20 Eylül 2020 Günün Özeti Milliyet'te

Türkiye'nin gücünü öven haber sitesi, La Turquie est de retour "Türkler geri döndü" manşetini atarak "Türkiye, Osmanlı İmparatorluğu'nun Akdeniz emellerini yenileyerek, Avrupa ülkelerinin zayıflıklarına zıt bir kararlılık ve güç gösteriyor." ifadelerini kullandı.

 

Berna Yılmaz, Mesut Yılmaz'ın sağlık durumuna ilişkin son bilgileri anlattı. Hastane odasında tedavasinin devam ettiğini ve yoğun bakımda olmadığını söyleyen Yılmaz, dün çıkan hayatını kaybettiğine dair iddiaların da gerçeği yansıtmadığını, özellikle sağlığıyla, tedavisiyle ilgili Mesut Yılmaz'ın yakından ilgilendiklerini belirtti.

 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, elektrikli otomobillerin şarj istasyonlarının kurulum aralığını belirlemek için simülasyonlar yaptıklarını belirterek, "İhtiyaç olan şarj istasyonlarını mevcutlara ekleyerek, yeni yapılması gerekiyorsa da yenilerinin düzenlemelerini yaparak hayata geçireceğiz" dedi. Öte yandan Bakan Kurum, Türkiye'nin her yerinde elektrikli şarj istasyonlarının akaryakıt istasyonlarında zorunlu hale getirileceğini açıkladı

 

Fenerbahçe'de taraftarların merakla beklediği forvet transferinde flaş bir gelişme yaşandı.En az iki golcüyü renklerine bağlamayı planlayan Kanarya'da Porto'dan Ze Luis ve Aston Villa'dan Mbwana Samatta isimleri ön plana çıktı.

 

Ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu, yeni şarkılarının üretim ve kayıt süreçleri için sakin bir yer arayışına girdi.Eşi Hazer Amani de Sıla’nın istediği gibi bir ev bulabilmek için kolları sıvadı. Çift, ev için 2 milyon lirayı gözden çıkardı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER