Oynatma Listesi
MAGAZİN

20 Mart 2021 Magazin Haberleri Bülteni

20 Mart 2021 Magazin Haberleri Bülteni

İlk İngilizce şarkısı 'Retrograde'in elde ettiği başarıdan memnun olduğunu dile getiren Aleyna Tilki, yurtdışı hedeflerinin başlangıcında olduğunu söyledi.

 

Alara Kuru’nun yeni şarkısının klibinde aldatan bir kadını canlandıran Wilma Elles, “Hepsini yaşadım. 10 yıl önce suçüstü yakaladım. Bu durumla karşılaştıktan sonra aşk hemen bitiyor” dedi.

 

Sharon Stone, ‘The Beauty of Living Twice’ isimli anı kitabını 30 Mart’ta çıkaracak. 90’lara damgasını vuran 63 yaşındaki oyuncu, eserinde filmde kimyanın tutması için ona erkek partneriyle sevişmesinin önerildiğini açıkladı. Stone, “Bir gün bir yapımcının ofisine gittim, bana başrollerin ekran kimyasıyla ilgili konuştuktan sonra partnerimle yatmamı tavsiye etti. Birlikte olsaydım, o iyi bir aktör mü olacaktı? Gerçekten böyleyse onlar da yatağa girebilirdi. İşim rol yapmaktı ve ‘Hayır’ dedim. Herkesin gözünde ‘zor’ oldum” ifadeleriyle şaşırttı.

 

Doja Cat, Beverly Hills’ten yeni bir ev aldı. Net serveti 4 milyon dolar olduğu açıklanan 25 yaşındaki ABD’li rapçi, malikanesi için 2.2 milyon dolar’ı (yaklaşık 16.1 milyon TL) gözden çıkardı.

 

'Popstar' yarışması ile ünlenen Bayhan Gürhan, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Bir arkadaşıyla alışveriş yapan şarkıcı, 'Popstar' yarışmasında polemik yaşadığı Deniz Seki hakkında konuştu.Bayhan, "Deniz Seki ile görüşmemiz için bir gerekçe yok. Kendisine karşı hiçbir kırgınlığım yok" cevabını verdi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER