Oynatma Listesi
HABERLER

20 Şubat 2021 Günün Özeti Milliyet'te

20 Şubat 2021 Günün Özeti Milliyet'te

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Özellikle geçtiğimiz ay sonunda Galip Dalay ve bu ay içinde de Nicholas Danforth tarafından yazılan makale veya raporlar dikkatle takip ve analiz edilmelidir." ifadelerini kullandı.

 

Türkiye'ye yurt dışından yolcu beraberinde getirilen, mobil iletişim şebekesinden hizmet alan elektronik cihazların kayıt altına alınmaları için başvuru süresi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını dolayısıyla 120 günden 365 güne çıkarıldı.

 

Eski ABD Başkanı Donald Trump, damadı ve danışmanı Jared Kushner aracılığıyla Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Salman'la yakın ilişkiler kurmuştu. Beyaz Saray Basın Sözcüsü Jen Psaki ise, bu hafta içerisinde yaptığı açıklamada, Başkan Biden'ın Suudi Arabistan'la ilişkilerini gözden geçirme niyetinde olduğunu aktardı.

 

Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu önceki gün İtalya Ligi Serie A'da Lazio'da forma giyen Sarı-Lacivertli ekibin eski golcüsü Vedat Muric ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

 

Instagram hesabından açıklama yapan İbrahim Tatlıses, "Ne botoks, ne saç ektirme. Hepsi uydurma. Ben şimdiye kadar neysem yine oyum. Merak etmeyin; İbo sizin İbo'nuz, değişmez. Saçınmın renginin koyu görünmesi boyanın fazla saçımda kalması sonucudur" ifadelerini kullandı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER