Oynatma Listesi
MAGAZİN

23 Mayıs 2021 Magazin Haberleri Bülteni

23 Mayıs 2021 Magazin Haberleri Bülteni

Bodrum-Gümüşlük’te hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasını karavanında geçirmek isteyen Gökhan Arıkan, fırtınaya yakalandı. ‘Kırmızı Oda’ dizisindeki performansıyla adından söz ettiren oyuncu, hava kötüleşince bir aksilik yaşamamak için karavanını toplayıp, Bitez’deki evine döndü.

 

Taha Ayhan, pandemi döneminde müziğine yatırım yaptı. Bir yıl boyunca evi ile stüdyosu arasında mekik dokuyan şarkıcı, sözü ve müziği kendine ait 148 parça hazırladı

 

Cem Yılmaz, önceki gün Instagram’dan yaptığı paylaşımla hayranlarını heyecanlandırdı. Oyuncu, yakında çekimleri başlayacak, sekiz bölümden oluşan ‘Erşan Kuneri’ adlı dizisinin oyuncuları Zafer Algöz, Bülent Şakrak, Uraz Kaygılaroğlu, Ezgi Mola, Merve Dizdar, Nilperi Şahinkaya ve Çağlar Çorumlu’yla toplantı yaptı. Yılmaz kareye, “Rönesans... Dizicilikte rönesans...” notunu yazdı.

 

Merve Sevi ve Burcu Binici, yaz sezonunu Bodrum’da açtı. Bir otelin plajında görüntülenen ikiliye, erkek arkadaşları da eşlik etti. Oyuncular, bir ara denize girmek için şezlongdan kalksa da, soğuk hava yüzünden vazgeçti. Sevi ve Binici, daha sonra arkadaşlarıyla tüm gün güneşlenmeyi tercih etti.

 

Ece Seçkin, sosyal medya hesabından iddialı pozlarını yayınladı. Yeni parçası için saçını boyatan şarkıcının, 1.7 milyon takipçili Instagram sayfasından hayranlarının beğenisine sunduğu pembe kombinli pozları, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. Sırbistan’da olan Seçkin’in, İstanbul’da bunaldığı için birkaç günlük tatile çıktığı öğrenildi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER