Oynatma Listesi
MAGAZİN

25 Ağustos 2021 Magazin Haberleri Bülteni

25 Ağustos 2021 Magazin Haberleri Bülteni

Yeşilçam'ın usta oyuncularından Nuri Alço, kendisinden 33 yaş küçük eşi Burcu Sezginoğlu ile önceki gün Çeşme'de objektiflere yansıdı. Güzel havanın tadını çıkaran ünlü çift, tüm günü güneşlenerek geçirdi.

 

Uzun bir süredir ekranlardan uzak olan ve son olarak dijital platformda yayınlanacak bir dizi için kamera karşısına geçen oyuncu Hazal Kaya'dan sevindiren haber geldi. Kaya, yaklaşık iki yıl sonra bir televizyon dizisinde rol alacak.

 

Şarkıcı Kenan Doğulu, geçtiğimiz gün hakkında çıkan koronavirüs olduğu halde konser verdiği yönündeki iddialara yanıt verdi. Endişeleri gidermek için PCR testi yaptırdığını söyleyen Doğulu, sonucunu takipçileriyle paylaştı.

 

Sevilen sanatçı Yıldız Tilbe, önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda sahnesinde yeniden hayranlarıyla buluştu. Kendisini dinlemeye gelen konuklar arasında yer alan Selin Ciğerci’yi sahneye davet eden Yıldız Tilbe, şarkıları ve kendine has tarzı ile izleyenleri mest etti. Tilbe, kendisine hediye edilen pembe payetli mini elbiseye uzun uzun sarıldı.

 

Son dönemde rol arkadaşı Hande Erçel ile yaşadığı aşkla adından sıkça söz ettiren Kerem Bürsin'in, dokuz milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabı kapatılmıştı. Yakışıklı oyuncu, hesabının yeniden açıldığını duyurdu.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER