Oynatma Listesi
HABERLER

25 Ekim 2020 Günün Özeti Milliyet'te

25 Ekim 2020 Günün Özeti Milliyet'te

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'ye yaptırım resti! "F-35 için adım attık, bizi tehdit ettiniz. 'S400'leri Rusya'ya geri gönderin' dediniz. Bazı Amerikalılar çıkıyor, İlham kardeşimi arıyor, diyor ki 'Biz sizin yanınızda kimin yer aldığını biliyoruz, Erdoğan var, Türkiye var. Biz Türkiye'ye de yeri gelirse yaptırım uygularız.' Sen kiminle dans ettiğinin farkında değilsin. Yaptırımın neyse geç kalma yap. Biz Türkiye'yiz Türkiye."

 

Geert Wilders'in skandal paylaşımına sert tepki! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ya bir defa haddini bil, haddini bil. Kiminle yol yürüdüğünü hiç hesap ettin mi? Haddini bileceksin faşizm bizim kitabımızda yok. Faşizm sizin kitabınızda var.

 

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda kabul edilen yeniden yapılandırma düzenlemesi toplumun geniş bir kesimini yakından ilgilendiriyor. Yapılandırma toplam 500 milyar liralık bir büyüklüğü kapsayacak .

 

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu bazı haber sitelerinde yer alan 'otelinde içki satılıyor' iddiası sonrası sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Hatipoğlu: Sultanahmet’te ailemize ait butik bir otel var.Bu otel açıldığı günden bu yana, buraya içki, bira gibi alkollü içecekler girmedi. Satılmadı. Servis edilmedi. Dışardan getirilmesine müsade edilmedi.

 

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Hikmet Haciyev, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, Ermenistan’ın Azerbaycan ordusuna karşı çocuk askerler kullandığını ve bu durumun uluslararası kuruluşlar tarafından incelenmesi gerektiğini belirtti.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER