Oynatma Listesi
MAGAZİN

25 Ekim 2020 Magazin Haberleri Bülteni

25 Ekim 2020 Magazin Haberleri Bülteni

Şevval Şahin, ‘Sorgu Sual’ programındaki genel-kültür sorularına sinirlenip, yayını terk etti. Sakinleşip geri dönen modelin, Fahrettin Koca’yı tanımaması şaşırttı

 

Zehra Yılmaz, arkadaşı Ezgi Avcı’yla Nişantaşı City’s çıkışı objektiflere takıldı. Cem Belevi’yle evlilik hazırlığında olan oyuncu, “Annem ve babam Bakü’de yaşıyor. Azerbaycan’da savaş olduğu için düğün yapmamız yakışık almazdı. Aynı zamanda salgın da devam ediyor. O yüzden düğün tarihini erteledik” diye konuştu.

 

Oyuncu Şevval Sam, önceki gün üzeri açık spor aracıyla Bebek’te objektiflere takıldı. Yoğun trafikte görüntülendiğini fark eden Şevval Sam, "Konuşamam lütfen, utanıyorum böyle’ diyerek gözlerden kayboldu.

 

İkinci kez baba olmaya hazırlanan Eser Yenenler’in, Covid-19 testi pozitif çıktı. Pandemi sürecinde evde kalan ve tüm tedbirleri alan komedyenin, tedavisine başlandı.

 

Şarkıcı Bengü, “Yaptığınız en cesur hareket neydi?” sorusuna, “17 yaşında tek başıma İstanbul’a gitmekti. Ama şu an kızım Zeynep’i tek göndermeye cesaret edemem” cevabını verdi

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER