Oynatma Listesi
HABERLER

26 Haziran 2021 Günün Özeti Milliyet'te

26 Haziran 2021 Günün Özeti Milliyet'te

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2011'de açıklanan ve kamuoyunda "çılgın proje" olarak bilinen Kanal İstanbul, bugün ilk köprünün temelinin atılmasıyla fiilen hayata geçirilmeye başlandı. Törende Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Bugün Türkiye'nin kalkınma tarihinde yeni bir sayfa açıyoruz. Bugün ülkemizin gelişmesi milletimizin güçlenmesi yolunda attığımız adımlara bir yenisini ekliyoruz.' dedi. 'Kanal İstanbul'u yaklaşık 15 milyar dolarlık maliyetle 6 yıl içinde tamamlamayı hedefliyoruz' diyen Erdoğan, Kanal İstanbul'un seyir güvenliği açısından Boğaz'dan 13 kat daha güvenli olacağını söyledi.

 

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, "2021-YKS’nin ilk aşaması olan TYT oturumu tüm sınav merkezlerimizde başarıyla tamamlanmıştır" dedi.

 

Kıdem tazminatı hesaplanırken bir üst limit belirleniyor. Şu anda 7639 lira olan bu tavan Temmuz ayı ile birlikte artacak. Beklentiye göre rakam 8.224 TL olacak. İşçilere daha yüksek kıdem tazminatı ödenecek.

 

Heyecan veren gecenin ardından finalde rakibinden daha çok oy olarak Survivor 2021'i şampiyon olarak bitiren isim İsmail Balaban oldu

 

Fenerbahçe’nin uzun süredir kadrosuna katmaya çalıştığı, Başakşehir’in tecrübeli futbolcusu Edin Visca için Galatasaray devreye girdi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER