Oynatma Listesi
HABERLER

28 Kasım 2020 Günün Özeti Milliyet'te

28 Kasım 2020 Günün Özeti Milliyet'te

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Amerika Müslüman Cemiyeti Kongresi'ne bir video mesaj gönderdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında, "Bu sene sadece Kovid-19 virüsüyle değil ondan daha hızlı yayılan İslam düşmanlığı virüsü ile de mücadele etmek zorunda kaldık." dedi.

 

Motorlu Taşıtlar Vergisi'nde 2021 yılı için artış oranı belli oldu.Resmi Gazete'de yayımlanan tebliğe göre, 2021 yılında yeniden değerleme oranı yüzde 9,11 olacak. Motorlu Taşıtlar Vergisi tutarları da bu orana göre artacak.

 

İran'ın nükleer programının mimarı olarak görülen nükleer fizikçi Muhsin Fahrizade'nin başkent Tahran yakınlarında uğradığı suikast sonucu yaşamını yitirdi. İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, İsrail'i bilim insanlarına paralı asker tutarak suikast düzenlemekle suçladı.

 

Bilim Kurulu Üyesi Doç Dr. Afşin Emre Kayıpmaz ve İç Hastalıkları-Hematoloji Uzmanı Prof Dr. Mustafa Çetiner, CNN Türk canlı yayınında pandemi ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yakalandığı koronavirüs hastalığı nedeniyle yoğun bakıma alınan teknik direktör Yılmaz Vural'ın da son sağlık durumu ile ilgili bilgi verildi. Aileden bugün tecrübeli teknik adamın son durumuyla alakalı sevindiren bir açıklama geldi.

 

13 Kasım'da katıldığı Demet Akalın ve Alişan'ın programı sonrası kalp krizi geçiren şarkıcı Mustafa Topaloğlu'nun, yeniden hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen Topaloğlu'nun, kontrol amaçlı hastanede tutulduğu ve bilincinin açık olduğu açıklandı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER