Oynatma Listesi
HABERLER

29 Ağustos 2020 Günün Özeti Milliyet'te

29 Ağustos 2020 Günün Özeti Milliyet'te

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi çerçevesinde MESS Teknoloji Merkezi ve 40 Fabrika açılışı töreninde açıklamalarda bulundu. Açılışı robotla yapan Erdoğan törende yaptığı açıklamada, 'Sırt sırta verdikçe inşallah ülkemizin bu başarı grafiği yükselmeye devam edecektir. Aziz milletim, değerli misafirler Türkiye olarak sadece kısa vadeli hedeflere değil, orta ve uzun vadeli projeleri de özellikle ele almamız lazım. Bir taraftan imalatı, istihdamı artırırken eş zamanlı olarakta inovasyona katma değeri yüksek teknolojik ürünlere yönelmemiz şart.İmalat sanayimizin teknolojik dönüşüm ve verimlilik eksenlerinde kendini yenilemesi artık kaçınılmazdır' dedi.

 

İstanbul Valiliği yeni corona virüs tedbirlerini duyurdu. Corona virüs tedbirleri kapsamında tüm kapalı alanlarda sünnet düğünü, kına gecesi, nişan ve benzeri etkinliklere Pazartesi gününden itibaren müsade edilmeyecek.

 

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde uzaktan eğitim çalışmaları ve yeni eğitim öğretim yılı hazırlıklarıyla ilgili basın toplantısı düzenledi. Basın mensuplarına konuşan Bakan Selçuk canlı sınıf ile ilgili imkanlarının 10-12 kat artacağını duyurdu. Ders kitabının dışında ilk kez çocuklara öğrenci çalışma kitabı verileceğini açıklayan Bakan Selçuk, '16 milyon çocuğumuzun internet erişimi var. 1.5 milyon çocuğumuzun erişimiyle ilgili bir problemimiz var. Bu tür durum olan her bir çocuğumuza 17 kitaptan oluşan özel bir set veriyoruz' dedi.

 

KKTC'de özel bir kanalda yayınlanan programa katılan Yunus Bülbül, 2013 yılında yaşamını yitiren usta sanatçı Müslüm Gürses'in eşi Muhterem Nur tarafından öldürüldüğünü ileri sürdü. Bülbül'e ilk tepki program sunucusundan geldi.

 

Yeni sezona şampiyonluk hedefiyle ile başlayacak olan sarı lacivertli ekip transferleri peş peşe bitirdi. Son olarak Enner Valencia'yı açıklayan sarı-lacivertli ekip transferde durmak zorunda kaldı. Sarı-lacivertli ekibin yardımına ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın ortağı olduğu Fortuna Sittard yetişti.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER