Oynatma Listesi
HABERLER

3 kişiyi öldürüp, polisleri yaralamıştı! Saldırganın yakalanma anları kamerada

İşlediği 3 cinayetten sonra Fatih'te 2 polis memurunu yaralayan şüphelinin sorgusu tamamlandı, adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili ise sıcak görüntüler basınla paylaşıldı. 

İstanbul Başakşehir’de yaşayan 32 yaşındaki Güven Güler önceki gün birlikte uyuşturucu kullandığı arkadaşı Ergül Maden’i silahla vurarak öldürdü. Ardından kendisine uyuşturucu satan diğer arkadaşının evine giden Güler, burada da arkadaşının babası olan Celal Meşgül’ü vurarak öldürdü. Sonrasında da amcasının evine giden Güler, burada da yengesi Güllü Güler’i vurarak öldürdü.

İşlediği cinayetlerin ardından Fatih’e giden Güler burada da kendisine kimlik soran polis memurları Ozan K. ile Özgür K.’yi silahla yaraladı. Polis memurlarının ve emniyet güçlerinin yapmış oldukları operasyonla da yakalandı. Görüntüler ise basına servis edildi.

Başakşehir'de 2 kişiyi öldürüp Fatih'te 2 polisi vurduHERKESİ BAŞINDAN VURMUŞ

Emniyetteki sorgusunda sorulan sorulara cevap vermeyen ve susma hakkını kullandığı öğrenilen Güven Güler hakkında yeni detaylar da ortaya çıktı. Uyuşturucu bağımlısı olduğu öğrenilen Güler’in yıllar önce amcası tarafından başından silahla vurulduğu ve amcasının hala cezaevinde olduğu öğrenildi. Yapılan ameliyatlara rağmen kurşunun çıkarılmadığı hala Güven Güler’in başında olduğu belirtildi. Öte yandan Güven Güler’in öldürdüğü ve yaraladığı herkesi başından vurduğu ortaya çıktı. Güven Güler tarafından yaralanan iki polis memurunun da yüzlerinden vurulduğu belirtildi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER