Oynatma Listesi
HABERLER

30 Ocak 2020 Milliyet'te Gündem

30 Ocak 2020 Milliyet'te Gündem

Elazığ’da yaşanan 6.8 büyüklüğündeki depremde 14 kişinin hayatını kaybettiği Mustafa Paşa Mahallesi’ndeki, Ayken ve Kalay apartmanlarındaki esnaf, Milliyet’e yaptıkları açıklamada dükkân genişletmek için kolon ve kiriş kesildiği iddialarını yalanlayarak bina müteahhitlerini işaret etti.

Türkiye’nin Pekin Büyükelçisi Önen, “32 vatandaşımız ve ailesi Türkiye’ye dönecek. Tatil nedeniyle çok sayıda vatandaşımızın Çin dışına çıktığını öğrendik” dedi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da Çin’deki Türkleri, Milli Savunma Bakanlığı’nın ambulansa dönüştürülmüş bir uçağıyla getirmek istediklerini söyledi

Esenyurt’ta taksicilerin turizm firmasına ait minibüslerin önünü kesip zorla evrak kontrolü yapması büyük tepki çekti. Taksicilerle minibüs sürücüleri arasında dün çıkan kavgayı polis güçlükle önledi, 11 kişi gözaltına alındı

Siyah beyazlı takımda hasret sona erdi ve Sergen Yalçın yuvasına resmen geri döndü.Beşiktaş, teknik direktör Sergen Yalçın'la 1.5 yıllık sözleşme imzalandığını resmen açıkladı.

Burcu Emsersoy'un, eski eşi Berk Suyabatmaz ve yeni sevgilisi Berrak Tüzünataç'ın fotoğrafını beğenmesi çok konuşulmuştu. Gelen tepkiler üzerine açıklama yapan Tüzünataç, "Burcu Esmersoy arkadaşım değil" dedi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER