Oynatma Listesi
MAGAZİN

4 Mart 2021 Magazin Haberleri Bülteni

4 Mart 2021 Magazin Haberleri Bülteni

Ezgi Mola, BeStyle dergisine kapak oldu. “15 yaşımdan beri çalışıp, hem kendime hem aileme bakıyorum” diyen oyuncu, “Küçük yaşta mecburiyetten aldığım sorumluluklarım beni çoğu yaşıtımdan daha bilinçli ve olgun bir insan yaptı. Herhalde, ‘Kendini beğenmiş’ demesinler ve şımarık görünmeyeyim gibi, ‘Etraf ne der’ baskısı koydum kendime... Ama hiç gerek yok böyle otosansürlere” diye konuştu.

 

Burcu Esmersoy, İstinye Park’ta objektiflere takıldı. Dünyaca ünlü mağazaları gezen sunucunun, saçındaki beyazlar dikkat çekti. Saçını boyatmadığı görülen Esmersoy, İstinye Pazarı katına inerek, ev alışverişini yapıp, AVM’den ayrıldı.

 

Cemre Öktem, Re Touch Mag dergisinin mart sayısı için objektif karşısına geçti. Çok hayal kurduğunu anlatan oyuncu, “Hayallerime ulaşmak için emek harcıyorum. Hayatı akışında yaşıyorum, ama bu akışta adımlarımı hayallerime ulaşmak için atıyorum. İspanya’ya gitmeyi ve orada çalışmayı çok istiyorum” diye konuştu.

 

Brezilyalı model Adriana Lima'ya benzerliği ile tanınan Fatmagül Fakı, önceki gün City's Nişantaşı çıkışı objektiflere takıldı. İki yıl önce Kerem Lafçı ile nikah masasına oturan sunucu, 'bebek' sorusuna bakın ne yanıt verdi.

 

Şimdilerde yeni ev arayışlarına girdiğini söyleyen iki çocuk annesi Defne Samyeli, “İçine girdiğim zaman iyi hissettiğim bir ev arıyorum” dedi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER