Oynatma Listesi
HABERLER

7 Haziran 2020 Günün Özeti Milliyet'te

7 Haziran 2020 Günün Özeti Milliyet'te

Libya’daki son gelişmeleri Milliyet’e değerlendiren Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, ABD ve Rusya’nın Serrac’ı muhatap almasının olumlu olduğunu belirterek, “Hafter’in miadını doldurduğunu görmek zor değil. Hepsi Cumhurbaşkanımızın noktasına gelmeye başladı. ABD de buna dahil. 5-6 ay kadar önce Trump, Hafter ile telefonda da görüşmüştü. Şimdi Hafter’in muteber ve güvenilir bir aktör olmadığı noktasındalar. Kendileri de ifade ediyorlar. ” dedi.

 

Şehirlerarası otobüslerde uygulanan yüzde 50 kısıtlamasına aile düzenlemesi geliyor. Buna göre aynı aileden seyahat eden kişiler otobüste de yan yana oturabilecek.

 

Sağlık Bakanlığı 1. ve 8. sınıf okul aşılamalarının, aile hekimliği birimlerde uygulanmasına karar verdi. Yeni uygulama 1 Temmuz'dan itibaren yapılacak.

 

Kartal'da bir kadın boşanmak istediği eşi tarafından takip edilerek önce silahla öldürülmek istendi. Tabancanın tutukluk yapmasıyla amacına ulaşamayan eş, talihsiz kadının yüzüne silah kabzasıyla defalarca vurdu.

 

Johns Hopkins Üniversitesi’nin verilerine göre, dünya çapında corona virüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 400.013'e ulaştı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER