Oynatma Listesi
MAGAZİN

'Avatar' Atakan'ın Selda Bağcan paylaşımı gündem oldu! 'Bu benzerlik şaka mı?'

Hafızalara 'Survivor 2016'daki şampiyonluğuyla yer eden Çağan Atakan Arslan, sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasında yer alıyor. 'Avatar' lakabıyla tanınan 34 yaşındaki sporcu, Instagram'da 10 aylık kızı Zenia ile usta sanatçı Selda Bağcan'ın görüntüsüne yer verirken; videoya yorum ve beğeni yağdı.

Selda Bağcan'ın, bir konser öncesi prova videosu ve fotoğrafları çok konuşulmuştu. Kısa sürede yayılan görüntüler ile usta sanatçı, sosyal medyada trend'ler arasına girmişti.

"NE VAR BUNDA BU KADAR ŞAŞIRACAK!"

Ünlü müzisyenin konser provasında tercih ettiği kombine yorum yağmıştı. Selda Bağcan, bir takipçisine "Ne var bu kadar şaşıracak!" yantını vermişti.

KIZI ZENİA'YI SELDA BAĞCAN'A BENZETTİ

2017 yılında Serap Korkmaz ile nikâh masasına oturan, ailesiyle yaptığı paylaşımlarla adından sıkça söz ettiren Çağan Atakan Arslan, son paylaşımıyla gündem oldu.

"KEŞKE SESİ DE BENZESE"

Avatar lakaplı iki çocuk babası sporcu, Mart 2023'te dünyaya gelen kızı Zenia'yı, usta sanatçı Selda Bağcan'a benzettiği bir videoyu Instagram hesabından yayınladı.Survivor Atakan, "Bu benzerlik şaka mı? Gülüşü beni benden alıyor. Usta sanatçı Selda Bağcan'a, Selda Hanım'dan daha çok benziyor. Yıllarca eşsiz sesiyle kilometrelerce koştuk. Keşke sesi de benzese. Siz ne düşünüyorsunuz?" mesajını yazdı.

"TARZ DESEN O DA AYNI"

Atakan Arslan'ın Takipçileri; "Torunu olsa bu kadar benzerdi", "Tarz desen o da aynı", "Yan yana gelmeleri lazım artık", "Selda Bagcan yeniden doğdu" ve "Geleceğin starı" şeklinde yorumlar yapıldı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER