Oynatma Listesi
HABERLER

Bakan Uraloğlu 'çalışmalar başladı' diyerek duyurdu! Filyos Limanı deniz taşımacılığına açılacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Filyos Limanı’nın deniz taşımacılığına da açılması noktasında Enerji Bakanımızla birkaç hafta önce yerinde tespitleri yaptık. 2 yıllık bir periyot içerisinde inşallah orayı normal deniz ticaretine de, nakliyeye de özellikle Karabük’ün yükünü vereceği ve yoğun bir şekilde kullanacağı şekle getireceğiz.” dedi.

Bakan Uraloğlu, bugün bir dizi ziyaretlerde bulunmak için gittiği Karabük’te, Karabük AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti. Sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Uraloğlu, doğal güzellikleriyle, yeşilliğiyle, sanayisiyle, kanyonlarıyla gelişmekte olan şehir Karabük’te olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

KARDEMİR ARTIK SADECE TÜRKİYE’YE DEĞİL DÜNYA’YA MAL SATIYOR

Uraloğlu Karabük programında, 1939 yılında ilk Türk demirini üreten fabrika olan ‘Kardemir Demir-Çelik Fabrikası’nı da ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Uraloğlu gözlemleri sonrası, “Gerçekten Kardemir'in kurulmasıyla gelişmiş olan bir Karabük, büyümüş olan bir Karabük, Kardemir artık sadece Karabük'e değil, sadece Türkiye'ye değil, dünyaya mal satıyor, dünyaya hizmet ediyor.” dedi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER