Oynatma Listesi
MAGAZİN

Batuhan Karacakaya'dan 'Survivor All Star' göndermesi!

Bu sezon All Star formatıyla ekranlara gelen Survivor, yaklaşık altı aylık serüvenin sonunda 30 Haziran Perşembe günü sona erdi. Çeyrek finalde Ayşe Yüksel'i, yarı finalde Batuhan Karacakaya'yı eleyen Nisa Bölükbaşı, büyük finalde de eski şampiyonlardan Adem Kılıçcı'yı mağlup etti. Annesi Gülhayat Karacakaya'nın "Oğlumun hakkı yendi" dediği Survivor Batuhan, dikkat çeken paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu 'Survivor 2022 All Star'da Nisa Bölükbaşı'nın şampiyonluğuyla başlayan tartışma günlerdir devam ediyor. Yarı finalde elenen iddialı yarışmacı Batuhan Karacakaya'dan 'mektup' krizi sonrası yeni bir açıklama geldi.

 

"DUYDUKLARIM BENİ KAHREDİYOR"

Batuhan'ın annesi Gülhayat Karacakaya, oğlunun All Star'a vedası sonrası Twitter hesabından çok konuşulan şu paylaşımı yapmıştı:

Oğlumun hakkını yiyenler haklarında boğulsun. On gündür her yere yazdım, çırpındım. 'Oğlumun yine hakkı yenecek' dedim. Karşılık bulamadım. Ben kimim ki, duyduklarım beni kahrediyor. Oğlum sadece hak dediği için iki senedir kaybettik. Hala her yeri ağrıyor. Gitti oğlumun emekleri.

 

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER