Oynatma Listesi
MAGAZİN

Bedirhan Soral ablası Hande Soral'ın oğluna adını söyletmeye çalıştı! 'Baba, baby, Bedo'

İsmail Demirci ile 2017 yılında nikah masasına oturan Hande Soral, geçtiğimiz sene Mayıs ayında Ali adını verdiği oğlunu kucağına almıştı. Ünlü oyuncunun kardeşi Bedirhan Soral, yeğenine adını söyletmeye çalıştığı eğlenceli anları paylaştı.

Oyuncu Hande Soral, geçtiğimiz aylarda yüzü olduğu bir markanın Etiler'de düzenlenen lansmanına katılmıştı. İsmail Demirci ile olan evliliğinden Ali adını verdiği bir oğlu bulunan Soral, çocuğunu kucağına aldıktan sonra yaşadığı değişikliği anlatarak; şu ifadeleri kullanmıştı:

Benim için bambaşka bir hayat, bu yaşıma kadar ne yaşıyormuşum dedim. Şimdi ne kadar değişik bir hayatım var, ne kadar mutluyum. Keşke daha önce Ali hayatımda olsaydı.

"BABA, BABY, EN SONUNDA BEDO"

Hande Soral ile oğlu Ali, son olarak oyuncunun kardeşi Bedirhan Soral'ın (Bensu Soral'ın ikizi) paylaştığı eğlenceli bir video ile gündeme geldi. Bedirhan Soral, 174 bin takipçisi bulunan Instagram sayfasından yeğenine adını söyletmeyi çalıştığı anları yayınladı. Soral, "Bedo de bakayım" dediği yeğeninden sırayla "Baba" ve "Baby" (bebek)" cevaplarını aldı.Uzun uğraşlar sonunda Ali'ye Bedo dedirtmeyi başaran Bedirhan Soral'ın, "Baba, baby, en sonunda Bedo" mesajıyla paylaştığı gönderisi, kısa sürede 19 bin beğeni aldı.

YORUM YAĞDI

Takipçileri, Soral'a; "Nihayet! Tebrikler Bedo", "Birçok denemeden sonra bunu hak ettin Bedirhan" ve "Ali, 'artık dayım beni rahat bıraksın diye söyleyeyim bari' demiş sanki" gibi yorumlar yaptı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER