Oynatma Listesi
MAGAZİN

Bilal Hancı ve Esin Çepni'den güzel haber! 'Evliliğimizi kurtardık'

Sosyal medyada ünlü olan 'Kafalar' grubunun üyelerinden Bilal Hancı, 2021 yılında Esin Çepni ile nikah masasına oturmuştu. Ancak çiftten bir yıl sonra kötü haber gelmişti. İkili, birkaç ay önce boşanacaklarını duyurmuştu. Kararlarını açıkladıktan sonra sessizliğe gömülen Hancı ile Çepni'den güzel haber geldi. Dün Instagram hesabından bir video yayınlayan Bilal Hancı, evliliklerine ikinci bir şans verdiklerini duyurdu. İşte detaylar...

Ünlü YouTuber Bilal Hancı, sevgilisi Esin Çepni ile geçtiğimiz yıl temmuz ayında Trabzon'da gerçekleşen düğünle evlenmişti. Düğün fotoğraflarını takipçilerinin beğenisine sunan Bilal Hancı, paylaşımına "Lovelandık, evlendik. herkes teşekkürler" notunu düşmüştü. Esin Çepni ise yayınladığı kareleri; "Yüzlerimiz farklı taraflara baksa da gördüğümüz her zaman aynıydı. Bay ve bayan Hancı gururla sunar" sözleriyle paylaşarak duygularını ifade etmişti.

 

Düğünde Karadenizli sanatçılar Ekin Uzunlar ve Volkan Arslan sahne almıştı. Törene fenomen Köksal Baba, Kafalar grubunun diğer üyeleri Fatih Yasin ve Atakan Özyurt'un yanı sıra çok sayıda davetli katılmıştı.

AYRILIK KARARI ALDILAR

Ancak ikili bir yıllık evliliğin ardından ayrılık kararı aldıklarını açıklamıştı. Uzun zamandır aralarındaki sorunları aşamaya çalışan ikili, çareyi ayrılıkta bulmuştu. Sosyal medya hesaplarından yaptıkları açıklamalarla kötü haberi paylaşan çift, "dostluk" mesajı da vermişti.

"HER ZAMAN KALBİMDE KALACAKSIN"

Bilal Hancı, yaptığı açıklamada; "Esin ile olan evlilik ilişkimizi karşılıklı olarak anlaşarak bitirmeye karar verdik. Çok iyi iki arkadaş olarak kalmaya devam edeceğiz. Hayatıma girmiş en önemli insanı kaybetmeyi asla istemem. Yolunda gitmeyen şeyler vardı denedik ama düzeltemedik ve birbirimizi her zaman iyi, güzel hatırlamak için şu an böyle bir karar aldık. Siz sevgili bizi seven, tanıyan insanlara da bu açıklamayı yapma gereği duydum. Umarım ikimizin de bundan sonraki hayatı çok mutlu geçer. Esin, seninle çok güzel şeyler öğrendim, bana kattığın her şey için çok teşekkürler. Her zaman kalbimde kalacaksın" ifadelerini kullanmıştı.

Esin Çepni ise "Kararı almak kadar, açıklamak da zormuş meğerse... Ne kadar yazıp, sildiğimi bir bilseniz... Her zoru başardık belki ama insan gücünün de yetmediği şeyler var. Her şeyden önce arkadaşlığın baş tacı edildiği evlilik ilişkimizi her iki tarafın da mutluluğu için sonlandırmaya karar verdik. Elbette sürecin her detayına sahip olan sizlerle de bu kararımızı paylaşarak belki bir nebze anlayışınızı bekledik. Bilal ile olan yüksek enerjili dostluk ilişkimin sonsuza kadar sürmesini ve onun her zaman yanında olacağımı bilmesini isterim" demişti.

 

AŞKA İKİNCİ ŞANS

Bu açıklamaların ardından sessizliğe bürünen Hancı ile Çepni'den müjdeli haber geldi. Ayrılık kararı alan ikili, barıştı. Dün Instagram hesabından bir video yayınlayan Bilal Hancı, eşiyle evliliklerine ikinci bir şans verme kararı aldıklarını açıkladı. Hancı şunları söyledi:

 

Merhaba arkadaşlar, Esin ile daha önce ayrılma kararı almıştık. Size de söylemiştik. Şimdi tekrardan Esin ile ben bir araya gelip evliliğimizi kurtarmaya, devam ettirme kararı aldık. Ben Esin’i çok seviyorum onun da beni aynı şekilde sevdiğini inanıyorum. Hayatta her şey ikinci bir şansı hak eder. Sizden ricam Esin’e veya anneme herhangi bir şey yazmamanız. Çünkü annemi ve Esin’i üzecek yorumlar yapıyorsunuz. Onlara yazacaklarınızı bana yazın bende deşarj olun lütfen. DM ve yorumlarım açık değer verdiklerime üzücü şeyler yazmamanızı rica ediyorum. Beni sizler var ettiniz bu açıklamayı size borçluyum. Benim için zorlayıcı bir açıklama mutluyum. Evliliğimize ikinci kez şans veriyoruz.

Alyansını da yeniden taktığını vurgulayan ve takipçilerine gösteren 32 yaşındaki Bilal Hancı, eşi Esin Çepni ile olan fotoğraflarını da geri yükledi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER