Oynatma Listesi
HABERLER

Bir anda koşup raylara itti! Metro istasyonunda dehşet

ABD’nin New York kentinde metro istasyonundaki bir adam, platformda yürüyen adamı raylara itti. Durağa yaklaşan tren olmamasıyla facianın eşiğinden dönüldü.

İzleyenleri dehşete düşüren görüntüler, ABD'nin New York kentinde çekildi. Brooklyn metrosünde bir adam, rastgele saldırıda tanımadığı birini raylara itti. Saldırı, Cuma günü saat 14.40 sıralarında gerçekleşti. 32 yaşındaki adama nedensiz yere saldıran adam, metrobub gelip gelmediğini kontrol eder gibi iki tarafa da baktıktan sonra, hızla koştu ve ve şiddetli bir şekilde omuz attığı adamın dengesini bozarak raylara düşmesine neden oldu. Polis Cumartesi günü saldırganın görüntülerini yayınladı. Görüntülerde saldırganın sırt çantasını alarak turnikelerden dışarı koştuğu görülüyor.

POLİS HER YERDE SALDIRGANI ARIYOR

Polisler, kurbanın yaralandığını ancak metronun kendisine çarpmadığını söyledi. New York Post'un haberine göre durumu ciddi olmayan kurban, saldırıda omzunu inncitti. Yaşadığı saldırı nedeniyle çok korktuğu öğrenilen adamın şoka girdiği, ancak sağlık durumunun iyi olduğu aktarıldı. Polis gözlük, sarı kapüşonlu sweatshirt ve siyah ceket giydiği görülen saldırganın kimliğinin tespit edilmesi için halktan yardım istiyor.

SUÇ ORANI ARTIYOR

New York'un toplu taşıma sisteminde meydana gelen şiddet olaylarının ciddi şekilde arttığı aktarılıyor. Geçen hafta Bronx'ta 26 yaşındaki bir adam Bronx'taki metro istasyonunda raylara itildi. Saldırıyı gerçekleştiren 35 yaşındaki Miguel Ramirez, cinayete teşebbüs ve diğer suçlamalarla karşı karşıya.

Bu yıl Haziran ayında meydana gelen bir saldırıda ise, Jackson Avenue metro istasyonunda bulunan bir adam, platformda yürüyen 52 yaşındaki kadını raylara itmişti. Durağa yaklaşan tren olmamasıyla facianın eşiğinden dönülmüştü.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER