Oynatma Listesi
HABERLER

Boğazını keserek öldürdükleri kadının bileziklerini çaldılar 

İstanbul Beyoğlu'nda 2 hırsız evine girdikleri kadının boğazını kesip kolundaki bilezikleri çalarak kaçtı. Polis, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Olay, Kulaksız Mahallesinde dün saat 17.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Yağhanesi Sokak'taki 3 katlı binanın giriş katında oturan Mevlüde A.(65)'nın evine 2 hırsız girdi. Mevlüde A.'nın uyuduğunu gören hırsızlar, kolundaki bilezikleri almak istedi. Şüpheliler kadının koluna dokunduğu sırada uyandı.

BOĞAZI KESİLEREK ÖLDÜRÜLDÜ

Kadınla şüpheliler arasında bir süre boğuşma yaşandı. Şüphelilerden biri yanındaki bıçakla Mevlüde A.'nın önce bileğini ardından boğazını keserek öldürerek bilezikleri aldı. Ardından şüpheliler olay yerinden uzaklaştı.  Bağrışmaları duyan apartman sakinleri 2 çocuk annesi Mevlüde A.nın dairesine gittiklerinde kadının yerde hareketsiz yattığını gördü.

HER YERDE ARANIYORLAR

Binadakiler polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Mevlüde A.'nın hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yeri inceleme ekipleri dairede incelemeler yaptıktan sonra ceset Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis ekipleri şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

BİLEZİKLERİ ALDILAR

Mahalle sakini Ercan Emanetoğlu "Hırsızlar kadının boğazını kesmişler. Polisler gereken delilleri alıp gittiler. Biz insanların bağrışmasına geldik. Sağlık ekipleri geldi kadına müdahale etti. Bileziklerini almışlar galiba" dedi. Mahalle sakini başka bir kişi ise "Bir kadın geldi. 'Abi yardım eder misin' dedi . Olay yerine gittim, baktım kadın yerde yatıyordu. Sırtında boğazında ve kalbinde yara vardı. Kolundaki bilezikleri almışlar galiba" diye konuştu.

"BU KADAR BASİT OLMAMASI LAZIM"

Adli Tıp Kurumu önünde annesinin cenazesini bekleyen Aluçlu'nun oğlu İsmail Muammer Aluçlu, "İçerde bir arbede, boğuşma olmuş ondan sonrasına ilişkin fazla bir bilgi yok. Annemin kolunda bir tane bileziği vardı onu da almışlar. Bu kadar basit olmaması lazım, söyleyecek söz bulamıyorum" dedi.

Beyoğlu'nda Kulaksız Mahallesi'nde evine giren iki hırsız tarafından boğazı kesilerek öldürüldükten sonra bileziği çalındığı iddia edilen 65 yaşındaki Mevlüde Aluçlu'nun cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumuna götürüldü. Mevlüde Aluçlu'nun yakınları cenazeyi almak için Adli Tıp Kurumu önüne geldi.

"CAMDAN GİRİYORLAR ORADA ANNEYLE KARŞILAŞIYORLAR"

Burada konuşan Mevlüde Aluçlu'nun Oğlu İsmail Muammer Aluçlu" Söylenecek söz kalmadı. Gitti yani canımız gitti. Yüce Türk adaletine de güveniyoruz. İnşallah en kısa zamanda suçlular yakalanıp cezasını çekmesini temmeni ediyoruz. Hırsızlık için girmiş olsalar alabileceği cüzdanı var telefonu var. Zaten doğru dürüst bir eşyası yoktu. İki çekyat bir televizyon, bir buzdolabı vardı. Söylenenlere göre ev kimsenin olmadığı düşünülerek camdan giriliyor, orada anneyle karşılaşıyorlar. Yine anlatılanlara göre içerde bir arbede, boğuşma olmuş ondan sonrasına ilişkin fazla bir bilgi yok. Annemin kolunda bir tane bileziği vardı onu da almışlar. Bu kadar basit olamaması lazım, söyleyecek söz bulamıyorum." dedi. Mevlüde Aluçlu'nun cenazesi Okmeydanı Fatih Sultan Mücahitler Camiinde düzenlenecek olan törenin ardından toprağa verileceği öğrenildi. 

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER