Oynatma Listesi
MAGAZİN

Burcu Esmersoy'un spor videosu olay oldu! 'Kim der 47 yaşında'

İş insanı Nazım Akmandil ile İtalya'da evlenen Burcu Esmersoy, sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alıyor. Sağlıklı yaşam tarzı ve fit görünümüyle dikkatleri üzerine çeken sunucu, son olarak yayınladığı spor videosuyla gündem oldu. Esmersoy'a sevenlerinden binlerce beğeni ve yorum geldi.

Burcu Esmersoy ile Nazım Akmandil, yaklaşık iki yıllık ilişkilerini 2 Eylül'de nikâh masasına taşımıştı. Evlilik teklinin geldiği İtalya'da gerçekleşen düğünle dünyaevine giren çift, ikinci düğünlerini ise 7 Eylül'de yaklaşık 250 davetlinin katılımıyla Ulus'ta bir mekanda yapmıştı.

"BU DÜĞÜN SADECE KARDEŞİM İÇİN YAPILDI"

Düğünde basın mensuplarının röportaj isteğini kırmayıp, eğlencesini yarıda kesen Esmersoy, "İkinci düğünümüzü yapıyoruz. Bodrum'da da bir düğün yapacaktık ama çok yorulduk, orada düğün olmayacak. İtalya'ya gelemeyen arkadaşlarımız için burada da düğün yapalım istedik. Kız kardeşim normalde İtalya'ya gelecekti ama ayağını burktuğu için gelemedi. Bu düğün sadece onun için yapılmış gibi oldu aslında" demişti.

Nazım Akmandil ise "Çok güzel bir beraberliğe adım attık bugün. Umarım bir ömür mutlu oluruz" sözleriyle duygularını dile getirmişti.

"ÇOCUĞUN Ç'Sİ BİLE YOK"

İkinci düğün sonrası hamile olduğuna dair haberler çıkan Burcu Esmersoy, "Çocuğun ç'si bile yok" diyerek, söz konusu iddiayı kesin bir dille yalanlamıştı.

FİT HALİ DİKKAT ÇEKTİ

Geçtiğimiz hafta lüks saatiyle gündem olan Burcu Esmersoy, bu sefer sosyal medya hesabından yayınladığı spor videosuyla adından söz ettirdi. Her zaman sağlıklı beslenmeye dikkat eden ve sporu hayatından eksik etmeyen ünlü güzelin fit hali gündem oldu.

'BAHANE YOK'

47 yaşındaki sunucu, forma girmek için günde sadece 30 dakikanın yeteceğini söylediği egzersiz videosuna şu notu düştü:

Max 30 dakika süren ve yok haftasonu, yok tatil, yok vaktim yok bahanesine fırsat verdirmeyen çok basit ama çok etkili ve keyifle yapılan bu antrenman; Isınma hareketleri 10’ar tekrar Kol hareketleri 15’er tekrar Bacak hareketleri 15’er tekrar Karın hareketleri 20-30 tekrar olacak şekilde tekrar edilebilir Video da yok ama antrenmanı mutlaka stretching ile bitirmek önemle tavsiye.

BEĞENİ YAĞDI

Esmersoy'un gönderisi kısa süre içerisinde 10 binden fazla beğeni alırken, '47 yaşında olduğuna inanamıyorum', 'Fizik kusursuz', 'Çok sağlıklı görünüyor', 'Helal olsun bundan sonra yapacağım' gibi yorumlar geldi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER