Oynatma Listesi
HABERLER

Eski sevgilisi buluşmaya yanında bir erkekle gelince...

İstanbul'da eski sevgili dehşeti! Avcılar’da bir süre önce ayrıldığı sevgilisiyle tekrar barışmak için görüşme talep eden kişi, eski sevgilisinin bir erkek ile buluşmaya gelmesiyle deliye dönerek ortalığı birbirine kattı. Eski sevgilisinin yanındaki adamı darbeden adam, daha sonra genç kadını da yumrukladı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, geçtiğimiz Salı günü saat 18.30 sıralarında Avcılar’da yaşandı. İddiaya göre, sevgili oldukları öğrenilen çift, yaklaşık bir hafta önce aralarında geçen tartışma nedeniyle ayrılık kararı aldı. Bu durumdan memnun olmayan adam, barışmak için defalarca görüşme talep ederken, genç kız ise barışma isteğini kabul etmedi. Bir süre sonra genç kız eski erkek arkadaşının, ısrarlarına dayanamayarak son kez görüşmeyi kabul etti. Çift Avcılar'da bir kafede buluşmak için sözleşti.

ŞAHIS, ESKİ SEVGİLİSİNİN YANINDAKİ ADAMI DARBETTİ, GENÇ KIZ FENALAŞTI

 

Görüşme talebini kabul eden genç kız, eski erkek arkadaşının kendisine zarar verebileceğini düşünerek yanında bir arkadaşıyla birlikte kafeye gitti. Ancak eski kız arkadaşının görüşmeye yanında bir erkekle geldiğini gören şahıs, deliye dönerek ortalığı birbirine kattı. Önce sözlü olarak başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Şahıs, eski sevgilisinin yanında gelen erkeği tekme ve yumruklarla darp ederken, o anda eski sevgili ise fenalaştı.

ÖNCE YANINDAKİ ADAMI, SONRA ESKİ SEVGİLİSİNİ DE DARBETTİ

Genç kızın fenalaştığını gören çevredeki esnaflar, kafenin içine alarak genç kızı sakinleştirmeye çalıştı. Bu sırada içeriye giren öfkeli eski sevgili ile genç kız arasında kavga başladı. Genç kızın, “Seni istemiyorum, git buradan” demesiyle çılgına dönen adam, kızı yumruklamaya başladı. Çevredeki vatandaşların araya girmesiyle olayın büyümesi engellendi. Kafede yaşanan eski sevgili dehşeti kameralara da saniye saniye yansıdı.

Polis ekiplerini arayan kız, eski sevgilisinden şikayetçi oldu. Olay yerine gelen polis ekipleri her iki şahsı alarak polis merkezine götürdü.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER