Oynatma Listesi
HABERLER

Fatih Terim ile Seçil Erzan'ın mesajlaşmaları ortaya çıktı! İşte Erzan'ın kırık cep telefonunun bilirkişi raporu

Spor camiasındaki ünlü isimlerin de mağduru olduğu fon vurgunuyla ilgili yeni detaylar ortaya çıkıyor. Bankacı Seçil Erzan ile Fatih Terim'in mesajları ortaya çıktı. Erzan'ın kırık cep telefonu incelendi ve tam 181 bin 538 adet mesaj incelendi. İşte detaylar...

Aralarında spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan'ın da bulunduğu 21 mağdurun dolandırdığı iddiasıyla tutuklu yargılanan DenizBank'ın Leventteki şube müdürü Seçil Erzan'ın kırık telefonundaki 181 bin 538 adet mesajın incelenmesi tamamlandı. Bilirkişinin hazırladığı raporda, Erzan'ın 74 farklı kişiyle yaptığı dava konusuyla alakalı olabilecek mesajların dökümü yapıldı. Erzan'ın telefonunda 'Fatih Terim Yeni' isimli kişiyle 371 kez mesajlaştığı tespit edildi. Seçil Erzan'ın, mesajlarında Terim'in 2021 tarihinde 3 milyon 889 bin 577 liralık vadeli mevduat hesabının açıldığına dair gelen mesajı Erzan'a gönderdiği, Erzan'ın ise o mesaja karşılık olarak, "Hocam günlük yaptırdım kulüp yarın gönderirse 4'e tamamlayıp kalan tutarı fonda diğer harcamalar için tutarız" diye yazdığı, Terim'in ise, "20.000 $"ı buradan mı aldık" diye karşılık verdiği öğrenildi. Erzan'ın mesajlarda "2.177 bin TL fona aktardık bilginize sevgiler" mesajı da dikkat çekti.

Spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan'ın da bulunduğu 21 mağdurun dolandırdığı iddiasıyla tutuklu yargılanan DenizBank'ın Leventteki şube müdürü Seçil Erzan'ın beyaz kırık telefonu ve bir sim kartının incelenmesi sonucunda yapılan çözümlemelere ilişkin rapor tamamlandı. Bilirkişi raporu davanın görüldüğü İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesine ulaştı. 553 sayfalık raporda, arka kasasının kırılmış ve parçalanmış olan telefonda Erzan'ın öncelikle sanıklarla ve müştekilerle mesajlaşmaları, sonrasında Erzan'ın avukatının belirttiği isimlerle mesajlaşmaları ve daha sonrada telefon içerisinde yer alan mesajların dökümü yapıldı. Bilirkişi raporunda Erzan'ın 'Fatih Terim Yeni' adlı kişiyle 371 kez mesajlaştığı ortaya çıktı. Raporda Arda Turan, Candaş Gürol, Musa Mert Çetin, Emre Çolak, Atilla Yörük, İbrahim Çağlar, Fernando Muslera'nın da aralarında bulunduğu kişilerin mesaj kayıtları da yer aldı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER