Oynatma Listesi
MAGAZİN

İhanet anını ifşa etti! 'Dudak dudağa şarkı söyleyecek kadar aşağılıklarmış'

Sosyal medyada ünlü olan 'Kafalar' grubunun üyelerinden Bilal Hancı, 2021 yılında Esin Çepni ile nikah masasına oturmuştu. Ancak çiftten bir yıl sonra kötü haber gelmiş, ikili boşanacaklarını duyurmuştu. Hayranlarını üzen bu haberin ardından aşklarına ikinci şansı vermeyi seçen ve ayrılmaktan vazgeçen ikili, görenleri şoke eden bir olayla gündeme geldi. Esin Çepni, eşi tarafından aldatıldığı görüntüleri sosyal medya hesabından "Siz de görün istiyorum" diyerek yayınladı.

Ünlü YouTuber Bilal Hancı, sevgilisi Esin Çepni ile 2021 yılının Temmuz ayında Trabzon'da gerçekleşen düğünle evlenmişti. Düğün fotoğraflarını takipçilerinin beğenisine sunan Bilal Hancı, paylaşımına "Lovelandık, evlendik. herkese teşekkürler" notunu düşmüştü. Esin Çepni ise yayınladığı kareleri; "Yüzlerimiz farklı taraflara baksa da gördüğümüz her zaman aynıydı. Bay ve bayan Hancı gururla sunar" sözleriyle paylaşarak duygularını ifade etmişti.

Ancak ikili bir yıllık evliliğin ardından boşanma kararı aldıklarını açıklamıştı. Uzun zamandır aralarındaki sorunları aşamaya çalışan ikili, çareyi ayrılıkta bulmuştu. Sosyal medya hesaplarından yaptıkları açıklamalarla kötü haberi paylaşan çift, 'dostluk' mesajı da vermişti.

"HER ZAMAN KALBİMDE KALACAKSIN"

Bilal Hancı, yaptığı açıklamada; "Esin ile olan evlilik ilişkimizi karşılıklı olarak anlaşarak bitirmeye karar verdik. Çok iyi iki arkadaş olarak kalmaya devam edeceğiz. Esin, seninle çok güzel şeyler öğrendim, bana kattığın her şey için çok teşekkürler. Her zaman kalbimde kalacaksın" ifadelerini kullanmıştı.Esin Çepni ise "Kararı almak kadar, açıklamak da zormuş meğerse... Her zoru başardık belki ama insan gücünün de yetmediği şeyler var. Her şeyden önce arkadaşlığın baş tacı edildiği evlilik ilişkimizi her iki tarafın da mutluluğu için sonlandırmaya karar verdik. Bilal ile olan yüksek enerjili dostluk ilişkimin sonsuza kadar sürmesini ve onun her zaman yanında olacağımı bilmesini isterim" demişti.

AŞKA İKİNCİ ŞANS

Bu açıklamaların ardından sessizliğe bürünen Hancı ile Çepni'den müjdeli haber, iki ay sonra gelmişti. Ayrılık kararı alan ikili, barışmıştı. Instagram hesabından bir video yayınlayan Bilal Hancı, eşiyle evliliklerine ikinci bir şans verme kararı aldıklarını açıklayarak şunları söylemişti:

Merhaba arkadaşlar, Esin ile daha önce ayrılma kararı almıştık. Size de söylemiştik. Şimdi tekrardan Esin ile ben bir araya gelip evliliğimizi kurtarmaya, devam ettirme kararı aldık. Ben Esin’i çok seviyorum onun da beni aynı şekilde sevdiğini inanıyorum. Hayatta her şey ikinci bir şansı hak eder. Mutluyum. Evliliğimize ikinci kez şans veriyoruz.

ŞOKE EDEN PAYLAŞIMLAR!

Boşanmanın eşiğinden dönen çiftten Esin Çepni, 166 bin takipçisi bulunan Instagram hesabından görenleri şoke eden paylaşımlarda bulundu.

Çepni, hikayeler bölümünden peş peşe yayınladığı mesajlarda şu ifadeleri kullandı:

"Her zaman güçlü durmaya çalıştım, her zaman dışım sert kabuklu olsa da içim kan ağladı. Bugün anladım ki dışından ağlayanlardan korkulurmuş. Sizin merhametli, düzgün sandıklarınız asıl iş bitirenlermiş. Bu gece kafamdan kaynar sular döküldü. Sebebini de gözlerimle gördüm. Siz de görün istiyorum."

"İSTERSENİZ BENİ YARGILAYIN"

Bedenim o kadar küçüldü ki kalbim içeride eziliyor. Gözüme bir damla uyku girmedi. Hiçbir şey bilmiyormuşuz meğerse. Ulu orta yapılan bir ihanetin sessizce acısını çekecek kadar asil değilim, isterseniz beni yargılayın. Saatlerdir yatakra felç olmuş gibi 20-30 saniyelik videoları başa alıp alıp izliyorum. Gizli saklı yapmak bir yana dursun, göz göze, dudak duağa şarkı söyleyecek kadar aşağılıklarmış. Bir yanda evli bir adamın bardaki eğlencesi kız, diğer yanda boşanma süreci tamamlanmamış eşim... Ben ne yapayım, siz söyleyin.

ALDATILMA ANINI YAYINLADI

Çepni, bu paylaşımlarının ardından eşi Bilal Hancı'nın eğlence mekanında bir kadın ile öpüşerek kendisini aldattığı anları yayınladı.Ardından ağlarken çektiği bir başka görüntüsünü de paylaşan ünlü isim, "Fiziksel ve ruhsal olarak iyi değilim. Biraz dinleneceğim bir süre" diye yazdı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER