Oynatma Listesi
HABERLER

Irmak Arıcı: Bir kadın olarak mağdur oldum!

Ağustos 2021'de trafikte korna çalma sebebiyle tartışma yaşadığı Recep Karaaslan adlı sürücünün yüzüne tüküren Irmak Arıcı, cep telefonu kamerasıyla anbean kaydedilen görüntülerin ortaya çıkmasıyla uzun süre gündemde kalmıştı. Tartışma sırasında "Senin gibi insanlara nasıl tükürüyorum. Allah'ın eziği" dediği duyulan şarkıcı, Kral Pop Radyo'da yayınlanan "Özgür Aras'la Baş Başa" programında çok konuşulan olay sonrası yaşadıklarını anlattı.

Mustafa Ceceli ile düet yaptığı 'Mühür' şarkısıyla adını duyurmayı başaran Irmak Arıcı, geçtiğimiz yıl trafikte yol verme meselesi yüzünden tartıştığı kişinin yüzüne tükürmüş ve kolunu sıkmıştı. Caddebostan'da trafikte yaşadığı tartışma nedeniyle zor günler geçiren Irmak Arıcı, şarkı yazma ilhamını bu nedenle kaybettiğini açıkladı.

"NEREDEN GELDİĞİMİ UNUTMADIM"

Bu olay beni hayata küstürmedi ama yanlış anlaşıldığım için çok üzüldüm. Öncesinin olduğunu insanların anlamamak istememesi çok kırıcı. Dolayısıyla çok zor bir dönem geçirdim. Kendini ifade edemedim. Samsun Demir benim öz babam gibidir. 'Irmak’cım bu olayda sessiz kalacaksın' dedi ve ben sessiz kaldım. Hiçbir zaman nereden geldiğimi unutmadım. Köy sofrasında da da çok rahat yere otururum, lüks bir masada oturmayı öğrendim. İnsanların orada benim o şahse ettiğim sözden 'sen insanları eziyorsun' gibi yafta yapıştırmaları çok ağrıma gitti.

 

"YANLIŞ YAPTIM"

"Yaşadığın talihsiz olay sonrasında ünlü olduğuna pişman oldun mu?" sorusuna ünlü şarkıcı, "Sonrasında pişman oldum aslında. Bir kadın olarak o kadar mağdur olduk ki... O kadar zor durumda kaldık ki... Dışarıdan bir Allah’ın kulu gelip de müdahale etmedi. Daha süreci devam ediyor. Umarım ki adalet yerini bulur. Benim bu konuyla ilgili yüzümün kızaracağı ve utanacağım, sıkılacağım çok fazla bir şey yok. Tabii ki yanlış yaptım, bunun altını çizmek istiyorum. Daha sakin ve olgun hareket etmeliydim. Birtakım sözler vardır insanları gerçekten çileden çıkarır. O dönem çok etkilendim" yanıtını verdi.

 

 

"SAHNEDEN PANİK ATAK GEÇİRMİŞTİM"

Irmak Arıcı, o dönemde verdiği bir konserde sahneye çıktığı sırada şarkı söylemeden sahneden inmiş ve bu olay tepki çekmişti. Şarkıcı, bu duruma açıklık getirdi.

Yasaklı madde kullanımından bahsetmişler. Hayatımın hiçbir döneminde bu tarz şeyleri hiçbir zaman denemedim. Bu çok ağrıma gittik. Babam emekli bir albay. Bununla yaftalanmak çok ağrıma gittim. Orada bir panik atak geçirdim. Sahneye çıkarılmamalıydım. Akabinde öyle bir linç yedim ki! O mekana normalde 400 kişi geliryorsa, o gün yaklaşık bin kişi vardı. 'Ne oluyoruz, yine mi yanlış anlaşılacağım?' dedim. İlk haber çıktığında hareketler, itme kakmalar ve öyle küfürler havada uçuştu ki! Mobeseden çıkarırlar diye düşündüm ama hiç öyle bir durum olmadı. Ertesi gün deniz kenarında bu röportaj verildi. Çok şık giyilinerek ve bir gün öncesinde darp raporu alınıyor. Bir gün herkes kalbinin ekmeğini yiyecek. 'Yüzde yüz haklıydım' demiyorum. Benim de hatam oldu. Ama dönüp baktığımda Irmak sen kendini biliyorsun. Bu konuyla ilgili çok büyük bedeller ödedim.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER